Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remi Wolf – “Liquor Store”

Remi Wolf zit al een tijdje in het lijstje der veelbelovende artiesten, maar door de coronacrisis kon ze haar talent nog nooit ten volste aan de wereld tonen. De jonge Amerikaanse bracht weliswaar sporadisch een singletje uit, maar nu zit het zware geschud eraan te komen. Aanstaande herfst zal de zangeres haar debuutplaat releasen, waaruit ze nu haar eerste kindje laat horen. “Liquor Store” is met andere woorden het eerste voorsmaakje van wat vermoedelijk We Apreciate You zal heten. Een leuk liedje dat het nieuwe tijdperk in de carrière van Remi Wolf inluidt en hopelijk de eerstesteenlegging van die grote doorbraak zal zijn.

Nog geen drie minuten duurt “Liquor Store”, maar Remi veegt wel de twijfels van haar laatste single “Liz” helemaal van tafel. Met een leuke beat waarin gitaar en synths in elkaar overlopen, trekt ze de boel charismatisch op gang. De fijne pop, die eigenlijk niet helemaal geclassificeerd is als popmuziek, vliegt alle kanten uit en toont je alle hoeken van de kamer. Hierdoor weet de Amerikaanse zichzelf te overstijgen. Een nieuwe kant van Remi Wolf, die ons nu al doet uitkijken naar haar debuutplaat, want als het niveau van haar voorgaande ep’s en deze single gecombineerd worden, dan kan dat alleen maar in leuke muziek resulteren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

901 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf - "Monte Carlo"

De Amerikaanse Remi Wolf is met haar vierentwintig lentes nog een bijzonder jong veulen. De zangeres doet dan ook wat je van…
AlbumsRecensies

Remi Wolf - I'm Allergic To Dogs! (★★★): Het aanstekelijke gehuil van een wolf

Pop met een hoek af is waar Remi Wolf voor staat. De Amerikaanse studeert aan een hoogstaande muziekschool en logischerwijs brengt ze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf - "Disco Wolf"

Sinds zeven jaar woont de Amerikaanse Remi Wolf in Los Angeles om daar te studeren aan USC’s Thornton School of Music, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.