Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaden – “Summer”

In augustus 2020 bracht Jaden zijn album CTV3: Cool Tape Vol. 3 uit, dat trouwens dienst deed als de laatste schakel van zijn goed ontvangen Cool Tape-serie. Dat project werd zeventien nummers lang met een paar opmerkelijke samenwerkingen met onder andere Justin Bieber en Raury. Jaden maakte samen met zijn lied “BYE” in juni bekend dat hij een laatste versie van dit project gaat uitbrengen, getiteld CTV3: Day Trippers Edition. Hij gaf zelf aan dat dit album maken een van de moeilijkste dingen was die hij ooit heeft gedaan, wat ons nieuwsgierig maakt naar het eindresultaat. Nu lanceert hij “Summer”, het tweede nummer van zijn opkomend project.

Veel zomer hebben we de laatste maanden niet gehad, maar dankzij het zomers gevoel dat “Summer” uitstraalt, krijgen we toch een idee van hoe onze zomer eruit had kunnen zien. Op een speelse maar ontspannen manier haalt Jaden drie minuten lang activiteiten aan die hij graag doet tijdens het seizoen. “Summer” is minder melancholisch dan zijn voorganger “BYE” en laat ons een Jaden horen die lijkt te genieten van zijn leven. Allemaal goed en wel, maar het resultaat is een nummer waar we iets meer van hadden verwacht. We weten wat Jaden in zijn mars heeft, waardoor het lijkt alsof hij zich inhoudt op “Summer”. Zowel lyrisch als instrumentaal kan Jaden beter, en we hopen dat hij ons in de toekomst terug weet te verrassen zoals op eerdere singles.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singles

Nieuwe single Babe Rainbow - "Your Imagination" (feat. Jaden)

Op het eerste gezicht lijken een Australische psychfolkband en een 22-jarige hiphop-artiest uit Hollywood een onmogelijke combinatie. Toch is dit één van…
AlbumsRecensies

Jaden - CTV3: Cool Tape Vol. 3 (★★★): Feestelijk eentonig

Het moet je maar overkomen: geboren worden in de steenrijke familie Smith. Hoewel Will en Jada samen drie kinderen hebben grootgebracht, is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaden - "Cabin Fever"

De voorbije weken kwam de familie Smith uitgebreid in de media aan bod omtrent het huwelijk tussen Will en Jada. Nu kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.