Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Longyu Gao – “Kanpai”

Alice Longyu Gao is de artiestennaam van een knotsgekke hyperpopact die stilaan de wereld verovert met haar onconventionele liedjes. Grootheden als Lady Gaga, Mura Masa en 100 gecs scharen zich inmiddels al achter de Chinees-Amerikaanse ontdekking en prijzen Alice Longyu Gao de hemel in.

Voor haar nieuwe single “Kanpai” kreeg de multi-instrumentalist en producer hulp van Whethan en Tim Randolph. Het resultaat is een geflipte symbiose van hyperpop en de Chinese cultuur, die je niet al te snel zult vergeten. Naast de zeer flitsende beats zijn het ook de ravissante strofes en refreinen die voor heel wat animo zorgen. “Kanpai” is een zege voor fans van hyperpop en zou wel eens de finale doorbraak voor Alice Longyu Gao kunnen betekenen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1442 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Longyu Gao - "She Abunai" (feat. Mura Masa & bülow)

Tot haar zeventiende woonde Alice Longyu Gao in China, maar daarna verhuisde ze naar de Verenigde Staten om haar dromen als artiest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.