Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Longyu Gao – “Believe The Hype” (feat. Oli Sykes)

Geboren en getogen in Bengbu, China, verhuisde Alice Longyu Gao in 2012 naar de Verenigde Staten om haar droom als zangeres na te jagen. Daar raakte ze in de eerste plaats vooral bekend om haar Harajuku geïnspireerde modegevoel, energieke dj-sets en, af en toe, het uitbrengen van muziek die haar humor trachtte te vertalen in goed geschreven popsongs. Het was in ieder geval de start van een sterke carrière in de hyperpopwereld waar ze de hemel in geprezen wordt door onder andere Lady Gaga en 100 gecs. Tegenwoordig krijgen we regelmatig nieuwe songs van hyperpopprinces Gao, maar toch was het al weer van januari geleden dat ze met nieuw materiaal kwam. Dit veranderde echter toen Bring Me The Horizon-frontman Oli Sykes Gao een bericht stuurde. De zanger voelde zich enorm geïnspireerd door haar en haar muziek en wat volgde was het nieuwe nummer “Believe The Hype”.

Gao schreef “Believe The Hype” als een soort van hulpmiddel tegen haar angststoornis en de discriminatie die ze ervaart in haar dagelijks leven en dat valt het hele nummer te horen aan de hand van een gezonde portie geschreeuw. Naast haar zijde vinden we Oliver Sykes die de single iets meer dat metalgehalte geeft dan we gewoon zijn van Alice. Haar eerder zachtaardige electroproductie is aan de kant gezet zodat ze al haar emoties er letterlijk uit kan schreeuwen. Ondanks dat we al scheurende gitaren hoorden op het eerder nummer “LEGEND” horen we Alice op “Believe The Hype” zoals nooit tevoren. Het duo past verrassend goed samen. Ze hebben een sterk nummer gemaakt dat twee genres door elkaar laat vloeien op manier waardoor het klinkt alsof Alice nooit anders heeft gedaan dan hyperpop combineren met metal.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon - "Kool-Aid"

Er breekt een nieuw tijdperk aan voor Bring Me The Horizon. In december maakte de band bekend dat Jordan Fish niet langer…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Festivalnieuws

Bring Me The Horizon en Avenged Sevenfold naar Graspop 2024!

Ook vandaag worden geruchten zekerheden op Graspop. Nadat het festival deze week reeds met Tool, Judas Priest en Five Finger Death Punch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.