Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blackbear – “@ my worst”

Multi-platinum zanger, songwriter en producer Blackbear brengt zijn nieuwe single “@ my worst” uit. Het nummer is de laatste release van zijn langverwachte ep Misery Lake, die aanstaande vrijdag 13 augustus zal uitkomen. Zijn ep zal zes tracks tellen en bevat zijn eerder uitgebrachte single “u love u” met singer-songwriter Tate McRae. Blackbear trapte 2021 af met nominaties voor twee Billboard Music Awards (beide voor Top Rock Song), en twee iHeartRadio Music Awards voor “Best New Pop Artist” en “Alternative Rock Song of the Year.” Hij staat vooral bekend voor zijn singles “Hot Girl Bummer” en “Idfc“.

“@ my worst” laat Blackbears kenmerkende mix van infectieuse beats, edgy popproductie en eerlijke teksten horen. Het nummer start met een paar pianoakkoorden, gaat direct over naar een aanstekelijke beat en eindigt weer met een paar pianoakkoorden. Door de tekst wordt het duidelijk dat het nummer gaat over iemand die niet in de juiste gedachtegang zit en daarbij zijn andere helft kwetst in de relatie. Door toch akoestische instrumenten – zoals de piano – te gebruiken krijgt het nummer een emotionele touch. Door de combinatie van de diepe tekst en het muzikale gedeelte word je helemaal in het nummer getrokken. Het nummer is een mooi voorproefje van zijn aankomende nieuwe ep en maakt je benieuwd naar de rest van de tracks.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Panic! at the Disco – Viva Las Vengeance (★★½): Panic! in het theater

Zoals bijna iedereen weet, begon Panic! at the Disco ooit als een emopopgroep. Intussen werden de skinny jeans en gestijld haar al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.