Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blackbear – “@ my worst”

Multi-platinum zanger, songwriter en producer Blackbear brengt zijn nieuwe single “@ my worst” uit. Het nummer is de laatste release van zijn langverwachte ep Misery Lake, die aanstaande vrijdag 13 augustus zal uitkomen. Zijn ep zal zes tracks tellen en bevat zijn eerder uitgebrachte single “u love u” met singer-songwriter Tate McRae. Blackbear trapte 2021 af met nominaties voor twee Billboard Music Awards (beide voor Top Rock Song), en twee iHeartRadio Music Awards voor “Best New Pop Artist” en “Alternative Rock Song of the Year.” Hij staat vooral bekend voor zijn singles “Hot Girl Bummer” en “Idfc“.

“@ my worst” laat Blackbears kenmerkende mix van infectieuse beats, edgy popproductie en eerlijke teksten horen. Het nummer start met een paar pianoakkoorden, gaat direct over naar een aanstekelijke beat en eindigt weer met een paar pianoakkoorden. Door de tekst wordt het duidelijk dat het nummer gaat over iemand die niet in de juiste gedachtegang zit en daarbij zijn andere helft kwetst in de relatie. Door toch akoestische instrumenten – zoals de piano – te gebruiken krijgt het nummer een emotionele touch. Door de combinatie van de diepe tekst en het muzikale gedeelte word je helemaal in het nummer getrokken. Het nummer is een mooi voorproefje van zijn aankomende nieuwe ep en maakt je benieuwd naar de rest van de tracks.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vendredi sur Mer - "Tout m'ennuie"

De Franse koningin van de dansvloer heet al een tijdje Vendredi sur Mer. Charline Mignot heeft met haar eigen retro-pop heel wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.