Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen – “You Shaped Hole”

Baby Queen is bezig aan een boek, maar we zullen de muzikale boekenwurmen onder ons meteen moeten teleurstellen: het is helaas geen boek dat je op een gezellige avond in je bed kan lezen. De Britse zangeres maakt een jaarboek, oftewel The Yearbook. Een splinternieuwe mixtape die binnenkort verschijnt, waarin ze verschillende rolletjes speelt. Rolletjes die eigenlijk de draak steken met stereotypen uit het dagelijkse leven. Zo kregen we bijvoorbeeld op “These Drugs” al Bella’s innerlijke gothic te zien, terwijl ze op “Dover Beach” dan weer de brave student speelde. We zullen dus veel gezichten van de jonge Britse kunnen ontdekken, met vandaag nog een nieuwe kant. Op “You Shaped Hole” speelt Baby Queen de veel te populaire cheerleader, die in de dm’s van je lief durft te glijden.

‘There’s a hole inside of me and it’s shaped like you’, zingt de Britse, terwijl er op de achtergrond een poppy piano vanonder het stof komt. Geleidelijk aan wordt die ondersteund door een zomerse beat, waardoor “You Shaped Hole” uitgroeit tot een echt feelgoodnummer. Ondanks dat de single gaat over het feit dat je jezelf nooit genoeg zal vinden voor die ene speciale persoon in je leven, waarna je zal instorten als je crush voor een ander valt, toont Baby Queen zich op haar nieuwste creatie nog eens van haar dansbare kant.  Ze slaagt er ook keer op keer in om met rake teksten voor de dag te komen en op die manier dus niet enkel muzikaal, maar ook woordelijk uit te blinken. Wij staan in elk geval al te popelen om eens door haar jaarboek te bladeren.

The Yearbook verschijnt op 3 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

973 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Baby Queen: 'Als ik minder gaf om wat mensen van me denken, zou ik een veel grotere artieste zijn'

Wie de festivalaffiches van het Verenigd Koninkrijk van wat dichterbij bekeek, merkte ongetwijfeld dat er een naam is die altijd terugkeert: Baby…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen - "American Dream" (feat. MAY-A)

Afgelopen week vierde Bella Latham de eerste verjaardag van haar muzikale project Baby Queen. Een jaar waarin heel veel is gebeurd voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen - “Dover Beach”

Nadat Baby Queen eind vorig jaar uitpakte met haar eerste grote project Medicine, gaf ze haar fans niet al te veel tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.