Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trash Boat – “Bad Entertainment” (feat. Milkie Way)

Trash Boat blijkt al sinds het begin van het jaar te zijn vergeten van welk hout pijlen te maken, want de band ruilde zijn muzikale paspoort stelselmatig in voor een Pokémonkaart waarvan er miljoenen exemplaren zijn gedrukt. Poppunk met hardcore-invloeden maakte plaats voor een wildgroei aan genres, een kakofonisch geheel waardoor bos noch bomen waar te nemen valt. De boys next door besloten het pad der statementstrooiers te bewandelen, en dat gaat hen bijzonder slecht af. Al moeten we zeggen dat de nieuwe single de tot nu toe minst frustrerende om luisteren is.

In hun tocht door het donker neemt Trash Boat vandaag Milkie Ways handje vast, ofwel de bassiste die Yungblud vanaf een nieuw normaal muzikaal begeleidt. Het Britse vijftal bewijst nogmaals menige malen het nieuwere werk van Bring Me The Horizon aan het oor te hebben gelegd, maar zijn muzikaal veel te weinig onderlegd om het copycatgedrag elegant te verdoezelen. De bijdrage van Rachel Hastings beperkt zich dan ook tot de connotatie die Milky Way bij ons oproept: een massaproduct dat tijdens de consumptie keihard tegenvalt en erna nog veel te lang blijft plakken.

Trash Boats derde langspeler Don’t You Feel Amazing? wordt op 13 augustus wereldkundig gemaakt.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
AlbumsRecensies

Trash Boat - Don't You Feel Amazing? (★): De verkeerde andere boeg

Wie Trash Boat zegt, zegt poppunk met hardcore-uithalen en beaamt ongetwijfeld dat de heren daar behoorlijk goed in zijn. Het vijftal uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trash Boat - "Silence Is Golden"

Wat Trash Boat precies heeft bezield om een kakofonisch misbaksel als “He’s So Good” de wereld in te sturen, is nog steeds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trash Boat - "He's So Good"

Trash Boat moet voor deze beer zowat het beste zijn wat de hedendaagse poppunkwereld heeft voortgebracht. De Britten laten zich kenmerken door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.