Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single flowerkid – “It’s Happening Again” (feat. Kučka)

De ondertussen twintigjarige Flynn Sant had niet meer nodig dan wat instrumenten van zijn tante en een steunende vriend om zijn carrière op te starten. In plaats van zijn studies af te ronden, maakte hij al op jonge leeftijd melodieën en liedjesteksten en zo bracht hij als flowerkid in 2018 al twee nummers uit. Zijn muzikale carrière werd even begraven, maar vorig jaar stond Flynn met het emotionele “miss andry” terug op uit de dood. Sinds vorig jaar zit flowerkid bij hetzelfde management als Billie Eilish en afgaande op zijn vorige singles zou de artiest ook bij Eilishfans in de smaak kunnen vallen.

“It’s Happening Again” is een samenwerking met Kučka en we gaan het niet over stoelen of banken steken dat we uitkijken naar de soloversie. Het nummer begint mooi met meerstemmige zang, maar eens de upbeat drum erbij komt, is het eigenlijk om zeep. De vredevolle zang wordt overschaduwd door een gewelddadige drumpartij. Doorheen het lied krijgen we wel een aardige tekst te horen en de piano voegt toch nog wat schoons toe aan de muziek. flowerkid, we kijken uit naar je volgende single en gaan deze vergeten eens de nieuwe er is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

860 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Flume - "Escape" (feat. KUČKA & QUIET BISON) & "Palaces" (feat. Damon Albarn)

De afgelopen weekends kon het prestigieuze Coachella al twee keer proeven van Palaces, het splinternieuwe album van Flume dat in het verschiet ligt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KUČKA - "No Good for Me"

KUČKA, oftewel de Australische Laura Jane Lowther, dient met de single “No Good for Me” haar eerste muzikaal werk in van 2021….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single flowerkid - "miss andry"

Flynn Sant ging zoals ieder kind gewoon naar school, maar doordat hij zich een buitenbeentje voelde, besloot hij ermee te stoppen. Zonder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.