Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single flowerkid – “miss andry”

Flynn Sant ging zoals ieder kind gewoon naar school, maar doordat hij zich een buitenbeentje voelde, besloot hij ermee te stoppen. Zonder enige muziekopleiding besloot de Australiër melodieën en teksten te maken. De piano, gitaar en ukelele van zijn tante werden snel de zijne en eens een vriend van hem genoeg moed had ingesproken begon Flynn ook te zingen. In 2018 bracht hij twee nummers uit als flowerkid waarop hij met simpele instrumentatie en een jonge stem reeds een grote indruk wist te maken op de weinige luisteraars die hij wist te bereiken. Ondertussen zit de achttienjarige jongen bij hetzelfde management als Billie Eilish, dus we zouden er niet van versteld staan als zijn populariteit plots exponentieel begint toe te nemen.

In tegenstelling tot “Late Night Therapy” en “boy with the windfiels and the wild heart” draait het nieuwe “miss andry” niet alleen rond de stem van flowerkid en een piano of gitaar. De stem van Flynn is ondertussen wat zwaarder geworden, maar klinkt nog steeds vrij hoog. Het popdeuntje bevat wat ongewone klanken, waardoor het zich snel van andere populaire muziek weet te onderscheiden en net als leeftijdgenoot Billie zingt ook deze kerel over zelfhaat. Net zoals bij de oudere nummers van flowerkid wordt de drie minuten norm met plezier overschreden en zo kan het lied langzaamaan groeien. Het lied eindigt met een zweverige climax die heel vrolijk klinkt, maar eens je naar de tekst luistert, hoor je niets anders dan pijn. De muziek van flowerkid ligt dus zeker en vast in dezelfde lijn als die van van Billie Eilish. De carrière van dit jonge talent komt mogelijks echt van de grond met “miss andry”.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief