Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KUČKA – “No Good for Me”

KUČKA, oftewel de Australische Laura Jane Lowther, dient met de single “No Good for Me” haar eerste muzikaal werk in van 2021. De producer staat vooral bekend om haar experimentele electropop met ontwapenende vocals. Dat stemtalent leverde haar al samenwerkingen op met onder andere Vince Staples en futurebassicoon Flume, maar ze is ook te vinden op “Long Live A$AP” van de New Yorkse rapper A$AP Rocky. Een groentje is KUČKA dus zeker niet, dat bewees ze ook op haar debuutalbum Unconditional uit 2015.

Het nagelnieuwe “No Good for Me” is echter onbekend terrein voor de Australische. Waar ze op vorige singles nog netjes binnen de lijntjes van haar genre bleef, zoekt ze nu andere oorden op. Met een deuntje dat weggeplukt is uit een fitnessvideo uit de jaren 80 en een bas die zo in de volgende zomerhit kan, verbaast ze vriend en vijand. Haar stem is hoe dan ook een vaste waarde, waar ze dan ook aan vasthoudt in dit catchy nummer. Het lijkt er trouwens op dat KUČKA de shock voor haar trouwe luisteraars niet al te groot wou maken. Ze voegde immers het in 2019 uitgebrachte “Drowning” toe aan de release, wat dan weer wel typisch haar stijl is.

Op 30 april komt Wrestling uit, haar tweede album. We zijn alvast benieuwd welke genres de Australische daarop zal verkennen. Zolang haar loepzuivere stem maar blijft, lijkt het alvast goed te komen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Flume - "Escape" (feat. KUČKA & QUIET BISON) & "Palaces" (feat. Damon Albarn)

De afgelopen weekends kon het prestigieuze Coachella al twee keer proeven van Palaces, het splinternieuwe album van Flume dat in het verschiet ligt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Bodies of Water"

Weinig artiesten stralen zo een aanstekelijk enthousiasme uit als HAAi. Met haar brede glimlach slaagt ze erin om zelfs de meest stijve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume - "Say Nothing" (feat. MAY-A)

De mist rond het experimentele popfenomeen Flume, oftewel Harley Streten, lijkt zachtjesaan op te trekken. Na een dikke twee jaar zonder echt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.