Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Crooked Steps – “Try Try Try”

In 2020 kwam Crooked Steps uit de bus als een van de drie winnaars van StuBru’s De Nieuwe Lichting, maar echt iets doen met die overwinning lukte het drietal vooralsnog niet. Nu er eindelijk licht aan het einde van de tunnel lijkt te komen, belooft de zomer van 2021 dan eindelijk een zegetocht te worden doorheen het Belgische festivallandschap. Dat lijkt dan ook het doel te zijn van het splinternieuwe “Try Try Try”, mensen laten dansen en genieten van de zomer. De drie heren schreven het nummer tijdens de lockdown, met als doel te blijven proberen en niet op te geven. Iets dat ze uiteindelijk zelf ook hebben gedaan, met een vrolijk eindresultaat. Is het al zomer?

Met een zomers surfgitaartje wordt de boel meteen lekker op gang getrapt, waarna je de golven haast voelt rollen over het strand. Als frontman Lou Lippens dan zijn hoge stem over de boel zet, is het hek helemaal van de dam. De garagerock is op “Try Try Try” dus redelijk gaan liggen voor een vrolijk strandfeestje. Terwijl de ‘oeh’s’ over de achtergrond weerklinken, schittert de song vrolijk verder. Tegen het einde krijgen we nog een leuke breakdown, waarna de boel nog een laatste keer mag losbarsten. De gitaar mag nog even zijn zegje komen doen, terwijl wij de zonsondergang tegemoet dansen. Crooked Steps heeft er met zijn nieuwste exemplaar dus een kandidaat zomeranthem bij, en daar kunnen we enkel en alleen maar vrolijk van worden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1755 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Box Revelation, Whispering Sons, Noordkaap en meer voor Rock Olmen

Vorig jaar kreeg de Olmense festivalganger voor een eerste maal een volledig tweedaagse voorgeschoteld. Dat editie 2022 een succes mag genoemd worden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Crooked Steps - "Casse-Toi"

Ongeveer een jaar hebben fans van Crooked Steps moeten wachten op nieuw werk van de Belgische surfrockers. De Nieuwe Lichting-laureaten vuurden reeds…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.