FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Box Revelation, Whispering Sons, Noordkaap en meer voor Rock Olmen

© CPU – Nathan Dobbelaere

Vorig jaar kreeg de Olmense festivalganger voor een eerste maal een volledig tweedaagse voorgeschoteld. Dat editie 2022 een succes mag genoemd worden, wordt bevestigd door het feit dat Rock Olmen ons ook deze zomer trakteert op twee goed gevulde dagen vol (voornamelijk Belgische) acts. Black Box Revelation en Whispering Sons zijn twee kleppers die ervoor zullen zorgen dat Rock Olmen het eerste deel van haar naam waardig is. Een passage van Noordkaap spreekt meteen tot de verbeelding en lijkt het perfecte excuus te worden om de hele weide aan het zingen te brengen.

Dankzij High Hi, ILA, SONS, Crooked Steps, Mayorga en Jack Vamp & The Castle of Creep zullen de Studio Brussel luisteraars op hun wenken worden bediend. Ook voegt het festival met het Schotse Gallus een streepje internationaliteit toe aan de line-up, terwijl zware gitaren het podium opgedragen zullen worden door Doodseskader en RONKER. Voorts valt er nog heel wat leuks te ontdekken onder de vorm van Peuk, Hideous, Jakomo, Oproer, Captain Kaiser, Bloodflowers, Breakfast at Midnight en Stellarbone. Tenslotte zullen Jeroen Delodder en Superstyling elk op hun beurt ervoor zorgen dat de avond al dansend wordt afgesloten.

Met deze waslijst aan namen is de line-up voor het festival dan ook zo goed als compleet. Organisatoren laten echter weten nog één klepper achter de hand te houden.

Rock Olmen vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli 2023. Dag-tickets (€29) en combi-tickets (€45) vind je hier.

63 posts

About author
Vrienden noemen me 'Boh'
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Box Revelation – "Burn Me Down"

Zonder Black Box Revelation zou de Belgische rockscène niet dezelfde zijn. Dat mochten we ondervinden toen de Brusselaars een radiostilte inlasten die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ILA - "Ben Anlamam"

We kennen ze niet persoonlijk, maar het zou ons niet verbazen mochten de nachten van Ilayda Cicek wat slapelozer zijn dan anders….
LiveRecensies

Doodseskader @ Kunstencentrum VIERNULVIER (Balzaal): Gruwelijk imponerend

Tim De Gieter en Sigfried Burroughs hebben intussen al enkele projecten op hun naam staan (Amenra, Every Stranger Looks Like You, Kapitan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.