Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. – “We Made It”

Voorlopig heeft H.E.R. al vier ep’s onder de arm, die samen twee compilatiealbums vormen, maar binnenkort komt de eerste echte langspeler er aan. Twee jaar na I Used to Know Her: the Prelude en I Used to Know Her: Part 2 is de Amerikaanse terug en de lat ligt niet laag. Met I Used to Know Her werd de muzikante genomineerd voor verschillende Grammy’s en wist ze er eentje te verzilveren met “I Can’t Breathe”. Daarnaast wist ze ook al een Oscar te veroveren met “Fight For You”. We weten nog niet waarmee H.E.R. gaat beloond worden voor Back of My Mind, maar kwaliteit krijgen we zonder twijfel.

Na “Damage” en “Come Through” krijgen we nu ook “We Made It” te horen en de soulinvloeden zijn ook deze keer aanwezig op de trage r&b-track. De warme stem van H.E.R. maakt het lied extra gezellig en de hoge ‘meeeeeeee’ zorgt ervoor dat het nog iets dromeriger wordt, maar het is toch vooral de gitaarsolo naar het einde toe die een nadruk achterlaat. H.E.R. doet op “We Made It” waar ze goed in is en overtuigt zo.

Back of My Mind verschijnt op 18 juni.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

684 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "Come Through" (feat. Chris Brown)

H.E.R. en Chris Brown hebben zich weer verenigd voor een nieuwe track, getiteld “Come Through”. H.E.R. is een Amerikaanse zangeres en songwriter….
AlbumsRecensies

Judas and the Black Messiah: The Inspired Album (★★★½): Gesofisticeerde geschiedenislessen

De film Judas and the Black Messiah vertelt het verhaal van Black Pantherlid en socialistisch activist Fred Hampton, die in 1969 vermoord…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "Damage"

De Amerikaanse zangeres H.E.R. wist in 2019 twee Grammy’s mee naar huis te nemen en behoort ten laatste sindsdien tot de top…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.