Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. – “Damage”

De Amerikaanse zangeres H.E.R. wist in 2019 twee Grammy’s mee naar huis te nemen en behoort ten laatste sindsdien tot de top van de Amerikaanse r&b-scene. Met vier ep’s op de teller, die ze telkens per twee bundelde tot een compilatie album, heeft ze al aardig wat materiaal om mee uit te pakken, maar een heel album is er nog niet van gekomen. De vraag naar een groter geheel is echter groot en zo stijgt de hoop bij de fans met elke singlerelease.

De release van “Damage” is niet toevallig, want aanstaande zaterdag is H.E.R. de muzikale gast van de nog steeds razend populaire Amerikaanse tv-show Saturday Night Live. Op “Damage” horen we weer slow-tempo r&b met wat soulinvloeden, waarin ze het heeft over de aanvankelijke euforie in de liefde die daarna kan eindigen in heel wat persoonlijke schade. De eerlijkheid in haar tekst siert haar, maar muzikaal hebben we dit al wat vaker langs haar kant gehoord en hopen we wat op een frisse wind.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1205 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Robert Glasper (feat. Meshell Ndegeocello & H.E.R.) - "Better Than I Imagined"

Robert Glasper zit niet stil. Eerder dit jaar bracht hij een sterke ep uit met Kamasi Washington, Terrace Martin en 9th Wonder,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "Wrong Places"

De Amerikaanse r&b-ster H.E.R. is al lang geen onbekende meer en werkte al samen met Bryson Tiller, Daniel Caesar en Ed Sheeran….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Naaz - "damage :("

De 21-jarige Naaz is al een tijdje dé pop-darling van onze Noorderburen 3FM, die haar al een tijdje steunen. In België wordt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.