Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. – “Come Through” (feat. Chris Brown)

H.E.R. en Chris Brown hebben zich weer verenigd voor een nieuwe track, getiteld “Come Through”. H.E.R. is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Na aanvankelijke muziekoptredens en singles onder haar echte naam Gabriella Sarmiento Wilson, dook Wilson in 2016 opnieuw op als H.E.R. en bracht ze haar debuut-ep H.E.R. Volume 1 uit. Daarop volgden nog verschillende ep’s. In oktober 2017 bracht ze haar eerste compilatiealbum uit. Voor haar nieuwste release werkte ze samen met niemand minder dan Chris Brown. De Amerikaanse r&b-zanger, danser en acteur gaat al mee sinds zijn eerste single “Run It” uit 2005. In 2010 maakte hij samen met Tyga en Kevin McCall de grote hit “Deuces”. H.E.R. en Brown werkten al eerder samen op de H.E.R.-single “Slide (Remix)” en op “Come Together“. Die laatste track verscheen op Browns album Indigo, dat in de zomer van 2019 werd uitgebracht.

Op de nieuwe uitnodigende track, geproduceerd door Cardiak, wil H.E.R. gezelschap van haar boo thang nadat ze een zware dag achter de rug heeft. Doorheen het nummer is een akoestische gitaar te horen die het nummer veel warmte geeft. H.E.R.’s talent om een brug te slaan tussen de weelderige instrumentals en nuchtere, prachtige vocalen van het quiet storm-tijdperk en de meer ingetogen esthetiek van recente r&b is duidelijk aanwezig in het nummer. De twee stemmen van H.E.R. en Chris Brown haken goed in elkaar en vullen elkaar aan. De track zal komen te staan op haar aankomende album, dat in de zomer verschijnt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Ferdous - Dreamland (★★★½): Flitsend neonlandschap

Stilzitten staat niet meteen in het woordenboek van de Afghaans-Nederlandse Ferdous Dehzad. De songwriter en producer verscheen rond 2016 op onze radar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andra Day - "Where Do We Go"

Andra Day werd in een winkelcentrum waar ze zong opgemerkt door de toenmalige vrouw van Stevie Wonder en die bracht de bal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snoh Aalegra - "Sweet Tea"

Snoh Aalegra serveert haar nieuwe single “Sweet Tea” speciaal voor wie van mening is dat de liefdesliedjes van Michael Jackson het beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.