Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Destroy Boys – “Drink”

© Kai Mosley

Destroy Boys uit Californië verscheen eerder dit jaar met “Muzzle” voor het eerst op onze radar. Het drietal brengt punk zoals we dat heel graag hebben, en dat ontging ook Hopeless Records niet. Met een platencontract op zak is de band rustig aan het opbouwen naar een derde plaat. Na eerder al complimenten te krijgen van onder andere Billie Joe Armstrong, moet het niet al te lang meer duren voor Destroy Boys echt doorbreekt.

“Drink” is een nummer dat het onderwerp alcoholisme aansnijdt. Meer bepaald gaat het over bepaalde patronen die door het alcoholisme worden herhaald en zo zichzelf versterken en bestendigen. Het resultaat is een heerlijk punkrock liedje met een aanstekelijk refrein dat al snel blijft hangen. Niet zo snedig als de vorige single, maar wel met de nadruk op een goede melodie en toch ook een goede portie durf. We zijn benieuwd wat de band nog voor ons in petto heeft!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3034 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.