Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pa Salieu – “Glidin'” (feat. slowthai)

© Jack Bridgland

In januari werd Pa Salieu door een vakjury naar voren geschoven als BBC Sound of 2021, maar ook buiten de UK is zijn ster verder rijzende. Het Britse multitalent bracht vorig jaar in november met Send Them to Coventry een weergaloze mixtape uit die hem definitief op de kaart wist te zetten. Dankzij een inventieve sound en een onverbloemd levensverhaal wordt je als luisteraar helemaal meegezogen in de kleurrijke wereld van Pa Salieu waarin grenzen vervagen en nieuwe genres ontstaan. Een half jaar na zijn laatste release luidt Pa Salieu de zomer nu ook officieel in met “Glidin'”, waarvoor hij samenwerkte met slowthai.

Pa Salieu gaat op “Glidin'” resoluut voor een zomerse sfeer doorspekt met afro-invloeden en dat met groot succes. “Glidin'” is namelijk een geweldig nummer waarop Pa Salieu en de producers LiTek en Whyjay de gulden middenweg vonden tussen futuristische afrotrap en snedige UK grime. De originaliteit en de durf om buiten de lijntjes te kleuren, zorgt voor iets speels en een heerlijke dynamiek waar je als luisteraar alleen maar van kan genieten. De keuze om enfant terrible slowthai ook nog in te binden op “Glidin'” pakt bijzonder goed uit en geeft de jongeman de mogelijkheid om zich van een iets andere kant te laten horen. Pa Salieu is een zegen voor de Britse muziekwereld, die andermaal weet te verbazen met een totaalplaatje!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pa Salieu - "Bad" (feat. Aitch)

Pa Salieu behoort tot de nieuwe generatie Britse rappers die tegenwoordig aan het roer staan in die muziekindustrie. Vorig jaar was zijn…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

All Eyes On Hip Hop viert vijftienjarig bestaan met Central Cee, Pa Salieu, Frenetik en meer!

Hiphopliefhebbers, spits je oren, want op 10 november gaat het eerste echte indoor hiphopfestijn in lange tijd eindelijk door. De organisatoren van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract - "SLUGGER" (feat. $NOT & slowthai)

Enkele maanden geleden kondigde Brockhampton aan dat ze dit jaar nog twee albums zouden uitbrengen om er dan een punt achter te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.