Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MARINA – “Ancient Dreams In A Modern Land”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Welshe MARINA – vroeger bekend om haar Diamonds; intussen volstaat haar voornaam – is volop in de weer. Op 11 juni verschijnt haar vijfde studioalbum Ancient Dreams In A Modern Land en vandaag krijgen we daarvan het titelnummer te horen. Dit is intussen alweer de derde (en allicht voorlaatste) single waar we op voorhand van kunnen genieten. “Ancient Dreams In A Modern Land” is voorafgegaan door het zweverige “Man’s World” en het stevigere “Purge The Poison” en sluit qua stijl naadloos bij die laatste aan.

Net als “Purge The Poison” is MARINA’s nieuwste single enorm uptempo. Vanaf het begin zet de Welshe zangeres er vaart achter, en dat houdt ze meer dan drie minuten vol. Strakke drums houden haar in het gareel terwijl ze de titel van haar album uitlegt. Eeuwenoude dromen in een hedendaagse tijd, dat is waar het hier om gaat. MARINA heeft een ideaalbeeld van onze maatschappij voor ogen en de toegang daartoe lijkt ze in het verleden te vinden. Een videoclip die retro schreeuwt, zet dit punt extra in de verf.

MARINA kondigde vandaag ook ANCIENT DREAMS Live from the Desert aan, een livestream van haar album die op 12 juni zal plaatsvinden.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

198 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

MARINA - Ancient Dreams In A Modern Land (★★½): Twee delen, geen geheel

MARINA was altijd al een ‘net niet’ artiest. Met vier succesvolle albums behaalde ze telkens de hitlijsten, maar slechts één keer de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MARINA - "Purge The Poison"

Dat Marina and the Diamonds nu simpelweg als MARINA door het leven gaat, is geen nieuws meer. Toch brengen we het graag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MARINA - "Man's World"

Voor haar vorige album Love + Fear liet MARINA ‘And The Diamonds’ vallen, en ook de sfeer van haar muziek is wat veranderd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.