Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MARINA – “Ancient Dreams In A Modern Land”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Welshe MARINA – vroeger bekend om haar Diamonds; intussen volstaat haar voornaam – is volop in de weer. Op 11 juni verschijnt haar vijfde studioalbum Ancient Dreams In A Modern Land en vandaag krijgen we daarvan het titelnummer te horen. Dit is intussen alweer de derde (en allicht voorlaatste) single waar we op voorhand van kunnen genieten. “Ancient Dreams In A Modern Land” is voorafgegaan door het zweverige “Man’s World” en het stevigere “Purge The Poison” en sluit qua stijl naadloos bij die laatste aan.

Net als “Purge The Poison” is MARINA’s nieuwste single enorm uptempo. Vanaf het begin zet de Welshe zangeres er vaart achter, en dat houdt ze meer dan drie minuten vol. Strakke drums houden haar in het gareel terwijl ze de titel van haar album uitlegt. Eeuwenoude dromen in een hedendaagse tijd, dat is waar het hier om gaat. MARINA heeft een ideaalbeeld van onze maatschappij voor ogen en de toegang daartoe lijkt ze in het verleden te vinden. Een videoclip die retro schreeuwt, zet dit punt extra in de verf.

MARINA kondigde vandaag ook ANCIENT DREAMS Live from the Desert aan, een livestream van haar album die op 12 juni zal plaatsvinden.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

MARINA @ La Madeleine: Mierzoete popopera

Al meer dan een decennia staat MARINA bekend als een echte popwervelwind, die zich intussen op vijf albums creatief ontplooide. Terwijl ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Bunny - "Fire Escape"

Twee jaar geleden had Beach Bunny haar bekendheid nog te danken aan TikTok, maar daar teren deze Amerikanen ondertussen niet meer op….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beach Bunny – “Oxygen”

Stil zitten doen ze alvast niet, die dame en kerels van Beach Bunny. Vorig jaar bracht de band uit Chicago debuutalbum Honeymoon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.