Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MARINA – “Purge The Poison”

Dat Marina and the Diamonds nu simpelweg als MARINA door het leven gaat, is geen nieuws meer. Toch brengen we het graag nog eens in herinnering omdat het alweer een hele tijd geleden is dat de Welshe zangeres nog muziek uitbracht. Haar laatste album Love + Fear dateert van 2019 en ook haar laatste single “Man’s World” is al meer dan een half jaar oud. Daarin hoorden we MARINA hoopvol prediken over een wereld zonder toxische mannelijkheid en die zuivering zet ze nu op haar nieuwste nummer “Purge The Poison” voort.

Fans van MARINA – en die vind je bij de vleet – weten intussen al waar ze zich aan kunnen verwachten. Een melodramatische stem die geregeld de hoogte in schiet en nogal corny teksten brengt; op “Purge The Poison” is het niet anders. In een telefoongesprek met Moeder Aarde brengt MARINA ons op de hoogte van een wereldproblematiek waar racisme, misogynie en het kapitalisme duidelijke oorzaken van zijn. De kracht van MARINA ligt erin dat ze zo’n zware thema’s enorm behapbaar brengt. Het feit dat “Purge The Poison” bovendien klinkt als een stuwende rockopera, zorgt er al helemaal voor dat we aan het dansen slaan.

Na “Man’s World” is “Purge The Poison” de tweede single van MARINA’s opkomende vijfde album. ANCIENT DREAMS IN A MODERN LAND verschijnt op 11 juni.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

MARINA @ La Madeleine: Mierzoete popopera

Al meer dan een decennia staat MARINA bekend als een echte popwervelwind, die zich intussen op vijf albums creatief ontplooide. Terwijl ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Bunny - "Fire Escape"

Twee jaar geleden had Beach Bunny haar bekendheid nog te danken aan TikTok, maar daar teren deze Amerikanen ondertussen niet meer op….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beach Bunny – “Oxygen”

Stil zitten doen ze alvast niet, die dame en kerels van Beach Bunny. Vorig jaar bracht de band uit Chicago debuutalbum Honeymoon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.