Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tones And I – “Won’t Sleep”

© CPU – Toon Miermans

Op een paar minuten zou de Australische Tones And I het nummer “Dance Monkey” hebben geschreven. Of dat effectief waar is, zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen, maar de single zorgde er wel voor dat Toni Watson in een mum van tijd uitgroeide van straatartiest tot wereldster. Nu, bijna exact twee jaar en 2,3 miljard streams later, heeft de zangeres nog steeds geen debuutplaat uit, maar tourt ze vrolijk door haar thuisland (want daar kan dat al terug). Mogelijks had ze dus nog geen tijd, maar singles verschijnen wel in overvloed. Het nieuwe “Won’t Sleep” volgt nu haar vorig hitje “Fly Away” op.

We gaan niet rond de pot draaien: we worden niet warm van de nieuwste creatie van Tones And I. Met een nogal lege (en platte) beat komt de track op gang, waarna Toni voor de komende drie minuten haast enkel en alleen dezelfde zin herhaalt. Ze heeft het over gaan feesten zonder daar al te veel diepgang aan te geven. Opbouwen naar een hoogtepunt doet de Australische op “Won’t Sleep” ook niet, waardoor de single gewoon traag en saai voortkabbelt tot het voorbij is. Nee, een volgende wereldhit lijkt dit helemaal niet te worden, al zullen de commerciële radiozenders er ongetwijfeld als gekken opspringen. Tones And I slaat de bal dus helemaal mis op haar nieuwste single.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

847 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

SHAED - High Dive (★★½): Niet echt een avontuurlijke duik

Chelsea Lee, haar man Spencer Ernst en diens tweelingbroer Max Ernst timmeren al enkele jaren aan de weg naar succes. Oorspronkelijk begonnen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tones And I – “Fly Away”

Meer dan 1,3 miljard keer is haar wereldhit “Dance Monkey” al bekeken op YouTube, maar de veelbelovende carrière van de Australische Toni…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tones and I – “Ur So F**kInG cOoL”

Voor Toni Watson kwam deze lockdown eigenlijk heel goed van pas; nadat ze bijna een jaar aan een stuk heeft gereisd en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.