Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tones And I – “Fly Away”

© CPU – Toon Miermans

Meer dan 1,3 miljard keer is haar wereldhit “Dance Monkey” al bekeken op YouTube, maar de veelbelovende carrière van de Australische Toni Watson is nog maar begonnen. De single had ze naar eigen zeggen alleen geschreven in een donkere kast in niet veel meer dan dertig minuten. Na de release won de zangeres enorm aan populariteit en zo speelde ze eerder dit jaar nog vlak voor de lockdown in een uitverkocht Het Depot in Leuven, waar ze onder meer haar eerste ep The Kids Are Coming voorstelde. Nu is ze terug met haar vierde single dit jaar.

In “Fly Away” herkennen we vaag de melodie van haar tweede populairste hit, “Never Seen The Rain“, waarschijnlijk door haar unieke zangstijl. Net zoals ze voor haar grote doorbraak covers op YouTube plaatste waarbij ze haar stem liet gelden, zingt ze in de intro kort a capella. Een vrolijk gitaardeuntje komt erbij en contrasteert een beetje met de sombere lyrics die vaak terugkomen in de nummers van Tones And I. Zoals de titel al weggeeft, droomt ze over wegvliegen, omdat ze niet zoals de rest wil zijn en daarom niet in de maatschappij lijkt te passen. Alweer verrast Watson haar fans met een toffe, dansbare single die ons alleen maar warm maakt voor toekomstig werk van de artiest.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tones and I – “Ur So F**kInG cOoL”

Voor Toni Watson kwam deze lockdown eigenlijk heel goed van pas; nadat ze bijna een jaar aan een stuk heeft gereisd en…
InstagramLiveRecensies

Tones and I @ Het Depot: Meer dan een one hit wonder

Twee jaar geleden speelde ze nog als straatmuzikant in Byron Bay, maar nu is Tones and I een van de populairste nieuwkomers…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter pakt uit met Liam Gallagher, Michael Kiwanuka en 14 anderen

Rock Werchter is dit jaar goed uit de startblokken geschoten. Op elke festivaldag staat er al een wereldband uit z’n genre en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.