Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin – “The Parts I Hid Away”

Hayden Calnin uit Australië is geen groentje in de muziekindustrie. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum Cut Love Pt.1  uit. Zijn echte start was echter in 2012, en hij maakte al muziek voor diverse films en series. Rond die tijd bracht hij ook zijn eerste solonummer uit. “For My Help” was een groot succes, onder andere door het gebruik ervan in verschillende series zoals Suits en The 100. Met zijn solocarrière kende hij ook al wel wat succes, maar doorbreken deed Calnin nog niet.

Calnins nieuwste single “The Parts I Hid Away” is een warm lied waarbij de instrumentale sound op de achtergrond valt en de stem eruit springt. De stem van Hayden is heel sterk en de motor in dit lied. Op de achtergrond hoor je een licht elektronisch geluid en af en toe eens een drumslag. Naar het einde toe wordt dit geheel sterker, en geeft het het nummer een mooi en warm effect. Hayden wordt vaak de Australische Bon Iver genoemd, en dat valt zeker te horen in dit lied. “The Parts I Hid Away” is een nummer dat vooral wordt gedragen door de stem van Hayden, maar is een genot om naar te luisteren.

Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "We Got Gods to Blame"

Er was een tijd waarin Hayden Calnin haast geen muziek uitbracht, maar die tijden zijn nu duidelijk voorbij. De Australische Bon Iver,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "Oh What a Mess I'm In"

De VS heeft Bon Iver, maar Australië heeft Hayden Calnin. De vergelijking is in elk geval treffend, want ook wij moesten bij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin ft. Harrison Storm - "Unfortunate Love"

Al sinds jaar en dag wordt Hayden Calnin de Australische Bon Iver genoemd. Wij snappen de vergelijking in elk geval zonder problemen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.