Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin – “The Parts I Hid Away”

Hayden Calnin uit Australië is geen groentje in de muziekindustrie. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum Cut Love Pt.1  uit. Zijn echte start was echter in 2012, en hij maakte al muziek voor diverse films en series. Rond die tijd bracht hij ook zijn eerste solonummer uit. “For My Help” was een groot succes, onder andere door het gebruik ervan in verschillende series zoals Suits en The 100. Met zijn solocarrière kende hij ook al wel wat succes, maar doorbreken deed Calnin nog niet.

Calnins nieuwste single “The Parts I Hid Away” is een warm lied waarbij de instrumentale sound op de achtergrond valt en de stem eruit springt. De stem van Hayden is heel sterk en de motor in dit lied. Op de achtergrond hoor je een licht elektronisch geluid en af en toe eens een drumslag. Naar het einde toe wordt dit geheel sterker, en geeft het het nummer een mooi en warm effect. Hayden wordt vaak de Australische Bon Iver genoemd, en dat valt zeker te horen in dit lied. “The Parts I Hid Away” is een nummer dat vooral wordt gedragen door de stem van Hayden, maar is een genot om naar te luisteren.

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "Gravity Find Us & Bring Us In"

De afgelopen jaren waren zeer goed voor Hayden Calnin. In 2021 bracht de zanger zijn derde album uit en vorig jaar kwam…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "Let's Dance"

Het was een tijdje anders, maar tegenwoordig staat stilzitten niet meer in het woordenboek van Hayden Calnin. De Australiër brengt sinds 2020…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "We Got Gods to Blame"

Er was een tijd waarin Hayden Calnin haast geen muziek uitbracht, maar die tijden zijn nu duidelijk voorbij. De Australische Bon Iver,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.