Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin – “Let’s Dance”

Het was een tijdje anders, maar tegenwoordig staat stilzitten niet meer in het woordenboek van Hayden Calnin. De Australiër brengt sinds 2020 singles aan een lopende band uit, wat vorig jaar uitmondde in een album en begin dit jaar alweer in een nieuwe ep. Zoals gezegd is er van rust echter geen sprake, want met “Let’s Dance” komt de man alweer met een vervolgstuk. Of deze single deel uitmaakt van een nieuwe plaat of ep is vooralsnog onduidelijk, maar dat Calnin zijn bijnaam van Australische Bon Iver nog steeds alle eer aandoet, staat gelukkig wel nog vast.

Met iets meer dan vier minuten op de klok is er dus tijd genoeg om weg te dromen bij de akoestische gitaren en herwerkte stem van de Australiër. Vanaf de eerste seconde tracht hij je dus mee te nemen in zijn wondere wereld vol idyllische meren in rustgevende bossen. Geleidelijk aan bloeit “Let’s Dance” dan open met een ietwat stevige trom, maar nooit wijkt de man van zijn pad af. Ergens is dat een beetje jammer, maar als het eindresultaat zo mooi blijft, maakt dat uiteindelijk weinig uit. Dansen behoort gek genoeg niet tot de mogelijkheden, maar “Let’s Dance” past wel perfect in de discografie van Hayden Calnin.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1634 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "Gravity Find Us & Bring Us In"

De afgelopen jaren waren zeer goed voor Hayden Calnin. In 2021 bracht de zanger zijn derde album uit en vorig jaar kwam…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin – “The Parts I Hid Away”

Hayden Calnin uit Australië is geen groentje in de muziekindustrie. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum Cut Love Pt.1  uit. Zijn echte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "We Got Gods to Blame"

Er was een tijd waarin Hayden Calnin haast geen muziek uitbracht, maar die tijden zijn nu duidelijk voorbij. De Australische Bon Iver,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.