Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin – “We Got Gods to Blame”

Er was een tijd waarin Hayden Calnin haast geen muziek uitbracht, maar die tijden zijn nu duidelijk voorbij. De Australische Bon Iver, want zo heet hij in de volksmond, is overduidelijk bezig met het vervolg van zijn debuutplaat. Die zag in 2016 al het levenslicht, dus het werd dan ook hoog tijd. Aan voorsmaakjes als “Oh What a Mess I’m In” konden we al horen dat hij zijn sound ondertussen nog wat verfijnd heeft en daar mogen we maar al te blij om zijn. Zijn vergelijking met Bon Iver is hij uiteindelijk ook helemaal waard, want Hayden maakt wondermooie muziekjes, waar je alleen maar op kan wegdromen.

“We Got Gods to Blame” komt om te beginnen al heel warm binnen. Met lichte electronica en een paar pianotoetsen komt Hayden op zijn gekende manier het nummer binnengewandeld. Er staan een aantal effectjes op zijn stem (vandaar de vergelijking met Bon Iver), die ervoor zorgen dat het aanvoelt alsof we onder een grote sterrenhemel staan. Geleidelijk aan komen er steeds meer lichte elektronische touches op de achtergrond bij kijken, waardoor de single alsmaar grootser begint te klinken. Het is uiteindelijk alsof de sterretjes langzaamaan wegebben en we een wondermooie zonsopgang tegemoet gaan. Hayden Calnin heeft er dus weer een leuk nummertje bij.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1308 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin – “The Parts I Hid Away”

Hayden Calnin uit Australië is geen groentje in de muziekindustrie. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum Cut Love Pt.1  uit. Zijn echte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin - "Oh What a Mess I'm In"

De VS heeft Bon Iver, maar Australië heeft Hayden Calnin. De vergelijking is in elk geval treffend, want ook wij moesten bij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayden Calnin ft. Harrison Storm - "Unfortunate Love"

Al sinds jaar en dag wordt Hayden Calnin de Australische Bon Iver genoemd. Wij snappen de vergelijking in elk geval zonder problemen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.