Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Vaccines – “Headphones Baby”

©️ CPU – Joost Van Hoey

The Vaccines staan bekend om hun aanstekelijke, vrolijke rockliedjes waarmee ze live onder meer de Ancienne Belgique in vuur en vlam hebben gezet. Het is ondertussen van 2018 geleden dat de heren uit Londen met Combat Sports en de single “All My Friends Are Falling In Love” nog nieuwe muziek uitbrachten. De ep Cosy Karaoke, Vol. 1 waarop enkele bekende liedjes op bedenkelijke wijze werden gecoverd, rekenen we dan even niet mee. Nu de vaccinatiecampagne op volle toeren draait, komen de Britten met een nieuw nummer genaamd “Headphones Baby”.

Of het effectief helpt tegen het coronavirus weten we niet, maar blij worden we er wel van! Een catchy begin brengt je in de mood en na even gas terug te hebben genomen, wordt er opgebouwd naar een refrein waarop je helemaal uit de bol kan gaan. Verrassend is het niet, maar The Vaccines tonen wel opnieuw dat zij meesters zijn in het maken van dansbare rocknummers. De nostalgie van luidkeels meezingen tijdens een optreden wordt helemaal tot leven geroepen en het laat ons dromen van een zomer met optredens en festivals. Young zingt ‘I wanne live inside your headphones baby’, en in die van ons mag hij alvast z’n intrek nemen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer - "Baby"

2020 is ongetwijfeld het jaar waarin TikTok de hele wereld overnam en sindsdien heel veel nieuwe sterren heeft gelanceerd. De Amerikaanse tienerster…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single T Truman - "Rock 'n' Roll"

Een band die we nu misschien wel het meest nodig hebben – op basis van de naam dan toch – is The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Halloweens - “Lonely Boy Forever”

Misschien klinkt de band Halloweens nog niet zo familiair, maar als je de bandleden kent, gaat er ongetwijfeld wel een belletje rinkelen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.