Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks – “Just Kidding”

De Amerikaanse poprockband Waterparks is ondertussen geen onbekende meer en dat is te merken aan veel volgers en awards. De leden, Awsten Knight, Geoff Wigington en Otto Wood, zijn al sinds 2011 actief in de muziekwereld. Ze hebben ondertussen vier albums uitgebracht, waarvan de laatste nog recent in 2020. In 2021 deden ze een online tour, The Anti Tour, die een groot succes werd om hun nieuwe muziek te promoten. Vanaf 21 mei kan je hun nieuwste album Greatest Hits aanschaffen, wat verrassend genoeg geen verzameling is van hun beste muziek.

Met hun nieuwste single “Just Kidding” heeft de band een interessante sound gemaakt die deprimerend aanvoelt, maar in combinatie met emotionele teksten en sterke vocals komt dit plaatje mooi samen. Het lied is op een rustiger tempo in vergelijking met “Numb”, dat in maart uitkwam. In het algemeen is dit dus een aangenaam nummer dat ook emotioneel beladen is. Als je nog niet hebt geluisterd naar Waterparks is het nu het moment om ze te ontdekken!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks - "FUCK ABOUT IT" (feat. blackbear)

De mannen van Waterparks doen het opnieuw, en deze keer samen met de Amerikaanse artiest blackbear. Het trio, bestaande uit Awsten Knight…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks – “SELF-SABOTAGE”

Vorige week kon je de pop(punk)band nog aan het werk zien op de weide van Werchter onder een stralend zonnetje. Het trio…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.