Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks – “Just Kidding”

De Amerikaanse poprockband Waterparks is ondertussen geen onbekende meer en dat is te merken aan veel volgers en awards. De leden, Awsten Knight, Geoff Wigington en Otto Wood, zijn al sinds 2011 actief in de muziekwereld. Ze hebben ondertussen vier albums uitgebracht, waarvan de laatste nog recent in 2020. In 2021 deden ze een online tour, The Anti Tour, die een groot succes werd om hun nieuwe muziek te promoten. Vanaf 21 mei kan je hun nieuwste album Greatest Hits aanschaffen, wat verrassend genoeg geen verzameling is van hun beste muziek.

Met hun nieuwste single “Just Kidding” heeft de band een interessante sound gemaakt die deprimerend aanvoelt, maar in combinatie met emotionele teksten en sterke vocals komt dit plaatje mooi samen. Het lied is op een rustiger tempo in vergelijking met “Numb”, dat in maart uitkwam. In het algemeen is dit dus een aangenaam nummer dat ook emotioneel beladen is. Als je nog niet hebt geluisterd naar Waterparks is het nu het moment om ze te ontdekken!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #30

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 10 - 16 juli 2017

We zijn al aan de helft van de maand juli. De Gentse feesten zijn eindelijk begonnen en het Dour festival loopt bijna…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Waterparks - "Stupid For You"

Waterparks komt met hun debuut album en de single ‘Stupid For You’ is het eerste wat we ervan te horen krijgen. ‘Stupid…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.