Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Conan Gray – “Fake”

Met Lauv en Conan Gray hebben twee van de grootste doorbraken van de afgelopen paar jaar de handen in elkaar geslagen. Terwijl de ene dat deed met elektropop, trekt de ander eerder de indiepopkaart. Toch komt een samenwerking niet zo onverwachts, want de twee delen een groot deel van hun fanbase. Natuurlijk heeft Lauv al wat meer naambekendheid dankzij zijn hits als “I Like Me Better” en “fuck, i’m lonely“, maar Gray moet daar zeker niet voor onderdoen. Hij bracht afgelopen voorjaar zijn debuutplaat Kid Krow op de markt en verzamelde daarmee al miljoenen streams. Benieuwd wat dat geeft als de twee sadboys hun krachten bundelen.

“Fake” duurt nog geen tweeënhalve minuut, dus de jongens zullen snel moeten overtuigen. Het nummer komt traag op gang met een akoestische gitaar die begeleid wordt door een beat, maar dat laat nu niet bepaald een diepe indruk op ons achter. Wanneer het eerste refrein aanbreekt, lukt dat al wat meer. Conan en Lauv combineren hun hoge stemmen en proberen op hun eigen, tragere manier bombastisch binnen te komen. Toch lijkt het alsof “Fake” nooit echt helemaal van de grond komt. Het zit allemaal wel goed in elkaar, maar uiteindelijk is hun samenwerking niks nieuws onder de zon en dat hadden we eigenlijk toch wel gehoopt. Het nummer is perfect wat we konden verwachten, maar maakt net iets te weinig in ons los. Jammer, maar helaas.

De show van Lauv in Lotto Arena op 3 november werd geannuleerd.

Lauv: Facebook / Instagram

Conan Gray: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Lonely Dancers"

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - “Killing Me”

Na het emotionele “Winner” wist Amerikaanse zanger Conan Gray ons te verrassen met een nieuwe single op Halloween en dat met de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.