FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Les Nuits Botanique maakt eerste 60 namen bekend met o.a. Girls in Hawaii, It It Anita en EMY

Het blijft vooralsnog onduidelijk wat er komende zomer zal kunnen op het vlak van livemuziek, maar daar heeft Botanique al enige tijd geleden op geanticipeerd. Doordat de concertzaal vorig jaar al het jaarlijkse festival Les Nuits Botanique deels online moest laten doorgaan en tussen de twee golven door een zittende versie kon organiseren, werd er nu al vroegtijdig besloten om de festiviteiten van het voorjaar naar het najaar te verplaatsen. In 2021 vindt Les Nuits Botanique dus plaats van 8 t.e.m. 29 september op een zo normaal mogelijke manier. Om ons nog wat meer te doen uitkijken naar het festival, liet de Brusselse zaal de eerste zestig namen op de wereld los.

Er staan dit jaar vooralsnog geen gigantisch grote internationale namen op de affiche, maar wel enkele interessante acts die we in de gaten kunnen houden. Zo zette Botanique in op Franse artiesten als Camille, Yelle, Tim Dup en Sébastien Tellier en krijgen enkele Belgische vaste waarden de kans om hun nieuw werk te tonen. Zo mogen Girls in Hawaii, It It Anita en Yellowstraps komen opdraven. Verder ook heel wat veelbelovende jonge wolven zoals Coline & Toitoine, David Numwami, Moli, EMY en Ashley Morgan. Natuurlijk is dit slechts een tipje van de sluier en kan je de voorlopige affiche onderaan het artikel bekijken.

Les Nuits Botanique vindt plaats van 8 t.e.m. 29 september 2021 in de zalen van de Brusselse Botanique. Voor meer info en tickets kan je terecht op de site van de zaal.

Ontdek hier de voorlopige line-up:

Antoine Flipo – Ashley Morgan & Band – Aurel – Ausgang – Bachmar Mar-Khalifé – Benjamin Schoos + the Loved Drones – Bonnie Banane – Camille – Catastrophe – Chantal Acda – Charlène Darling – Coline & Toitoine – Dana Gavanski – David Numwami – De Ambassade – Eddy Ape – Elysian Fields – Emily Loizeau – Emptiness – EMY – Esinam – Félicia Atkinson – 5K HD – François and the Atlas Mountains – Françoiz Breut – GEEEKO – Girls in Hawaii – Grave – Green Montana – Gruesome – I Am Morbid – Isolated Youth – It It Anita – Joanna – Jozef van Wissem – Juicy Orchestra – Lala &ce – Laryssa Kim – Lebanon Hanover – Lo – Mansfield.tya – Mazima – Moli – Mountain Bike – Neptunian Maximalism – Nicola Testa – Niklas Paschburg – Paradoxant – Petit Prince – Pippin – Pomme – Poupie – Prudence – Pyrexia – Quinzequinze – Requin Chargin – Roméo Poirier – Saint DX – Sébastien Tellier – Selofan – Silly Boy Blue – Sky H1 & Margarita – Maximova – Smerz – Sophia – Stéphanie Blanchoud – Susobrino – The Brums – This Is the Kit – Tim Dup – Thimotée Joly – Twin Toes – Unik Ubik – Videoclub – Yelle – Yellowstraps – Yokai

847 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…
LiveRecensies

Robbing Millions & Judith Kiddo @ Les Nuits Botanique: Tabula rasa

Daar is Les Nuits Botanique dan toch! Het zag er initieel naar uit dat de concertreeks, die normaal in de lente plaatsvindt,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lianne La Havas, black midi, Tommy Cash, Black Country, New Road en meer dan 60 anderen naar Les Nuits 2020!

Les Nuits Botanique is een jaarlijkse vaste afspraak geworden in de agenda van duizende muziekliefhebbers. Ook dit jaar staat er weer heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.