Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiny Meat Gang – “Daddy”

‘Serieuze artiesten’, staat er op het Spotify-account van Tiny Meat Gang te lezen. Maar alle fans van YouTube-comedians Cody Ko en Noel Miller weten dat dat gewoonweg een grove leugen is. Of toch niet? Het is de laatste tijd moeilijk te zeggen. De statistieken doen het alleszins goed, met vele miljoenen plays op hun meeste singles. De ‘Lonely Island’ van de millennial-generatie kan ronduit bangers maken, en de groep tekende nu ook al even een platencontract. Het is wachten op nieuws rond een aankomende ep of album, maar we krijgen in de tussentijd wel een nieuwe single: “Daddy”.

De zomerse en haast nostalgische beat met karakteristieke stevige bas past TMG perfect. Het is voor de rest wel beetje een slappe bedoening, en gaststem Quinn XCII is nu ook niet de meest interessante zanger. De teksten, die het perspectief aannemen van iemand die al een dagje ouder aan het worden is, maar nog steeds wilt tonen dat hij ‘mee’ is, zijn redelijk grappig, maar ook niet echt hun beste materiaal. Hoewel de lijn waar Cody weer met zijn fake (?) zwoele stem vertelt hoe hij met zijn pandemie-cheque graag een boot zou willen kopen, omdat hij niets liever doet dan te gaan vissen, wel top is. TMG gaat met “Daddy” overduidelijk voor een zomerhit, met meer knipogen dan die hits gewoonlijk hebben, maar scheren niet meteen de oprecht hoge toppen van “Broke Bitch”, of zelfs hun vorige single “Sofia”.

Twitter / Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

118 posts

About author
i guess this must be the place
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Cardin - "Daddy"

De Canadese zangeres Charlotte Cardin mag al sinds 2016 een steeds groter wordend aantal fans achter zich scharen. In 2012 nam ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiny Meat Gang - "Sofia"

Jongeren die zich de gedoemde app Vine nog herinneren, zullen ongetwijfeld weten wie Cody Ko en Noel Miller zijn. De twee komiekers,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Budget Trash - "Daddy"

Wie Budget Trash zegt, zegt opwindende garage-psych-surf-psych-pop. Origineel uit West-Vlaanderen, maar met een geluid dat moeiteloos de grenzen richting het internationale oversteekt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.