Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Cardin – “Daddy”

De Canadese zangeres Charlotte Cardin mag al sinds 2016 een steeds groter wordend aantal fans achter zich scharen. In 2012 nam ze deel aan de Canadese versie van The Voice, waarin ze de top vier haalde en later opgepikt werd door de Franse superster Garou. Haar debuut-ep Main Girl kwam ze voorstellen in een uitverkochte AB Club, maar sindsdien blijven we wachten op een groter project. Gelukkig bleef ze muziek uitbrengen en liet ze voor het laatste in september iets van haar horen.

Na zes maanden stilten, keert Charlotte Cardin na het gesmaakte “Passive Aggressive” terug met het even fijne “Daddy”. Ook deze keer weet ze haar verleidelijke stem perfect in scene te zetten en laat ze een bescheiden gitaarriedel het tempo bepalen, waardoor het nummer toch een aanstekelijke melodie heeft. “Daddy” balanceert zeer goed tussen radiovriendelijk en alternatief, maar laat vooral ook ons verlangen naar een groter project weer stijgen. Moge 2021 het jaar worden van haar debuutalbum.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Cardin - "Passive Aggressive"

Charlotte Cardin klinkt als een Franse, maar dat is niet helemaal waar. De Canadese zangeres zong in het begin zo nu en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Budget Trash - "Daddy"

Wie Budget Trash zegt, zegt opwindende garage-psych-surf-psych-pop. Origineel uit West-Vlaanderen, maar met een geluid dat moeiteloos de grenzen richting het internationale oversteekt….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LYNA - "Daddy"

De 21-jarige LYNA is een Belgische zangeres met Marokkaanse roots, die dit jaar aan haar doorbraak toe is. Net voor de zomer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.