Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy – “Kenny”

In navolging van Sven Gamsky’s artiestennaam zijn de albumvooruitzichten van Still Woozy nog steeds vaag. Gelukkig zijn de uitgebrachte singles hier en daar verslavend muzikaal zoethout, waarmee Gamsky ons telkens minstens een seizoen zoet houdt. Zijn typische verkenning van zwoele intimiteit enerzijds en stralende grooveverwennerij anderzijds kreeg op vorige single “Rocky” al een nieuw elan, en op het gloednieuwe “Kenny” vertroebelt Still Woozy de grenzen van zijn stijl nog maar eens.

“Kenny” begint zodanig kalmpjes dat we ervan uitgingen per ongeluk een gezapig nummer van iemand anders geselecteerd te hebben. Het sowieso al glimlach veroorzakende effect van het invallen van Gamsky’s zeemzoete stem wordt er zo enkel maar groter op. Het gaat er dus opvallend lieflijk en nostalgisch aan toe, terwijl tegelijk de drivekraan niet afgesloten wordt. Still Woozy blijft dobberen op zijn hartverwarmende stroompje dat “Kenny” is, waarop duidelijk allesbehalve een macho ‘Ken van Barbie’-uitstraling te bespeuren valt. Zelfs al is het geen spitse hit als “Goodie Bag” of “Habit” zoals we misschien al te vaak van Gamsky verwachten, deze smeuïge ode aan alle Kenny’s is een hartelijke afwisseling.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Get Down"

Op 13 augustus komt het debuutalbum van Still Woozy uit, en dat krijgt de zelfverzekerde titel If This Isn’t Nice, I Don’t…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Rocky"

Een vertrouwde artiest worden zonder een album uit te brengen; het is niet iedereen gegund. Gelukkig wordt die kans wel aan de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy - "Window"

Vrijdagen kennen steevast een karrenvracht aan releases, al is het vandaag nog maar de vraag of we die uitgeluisterd zullen krijgen doordat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.