Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy – “Rocky”

Een vertrouwde artiest worden zonder een album uit te brengen; het is niet iedereen gegund. Gelukkig wordt die kans wel aan de Amerikaanse Sven Gamsky geschonken. Hij kent onder de naam Still Woozy al heel wat succes en heeft met singles als “Goodie Bag”, “Habit” en het recente “Window” al een mooie discografie bij elkaar geschreven dat menig muziekliefhebber zeker kan bekoren. Op zijn nieuwste telg steekt hij de aantrekkelijke, groovy formule van eerdere nummers even weg en grijpt hij terug naar een iets intiemere kant.

Still Woozy gaat met “Rocky” dus terug naar zijn periode van de oprechte, intieme en psychedelische popnummers. Zo ontstaat er dan ook een rustig gevoel waarin we kunnen wegdromen. Dat komt vooral door de smeuïge stem van Sven die schitterend wordt bijgestaan door de ontspannen muziek, maar als we het nummer van iets dichterbij gaan bekijken, krijgen we toch enkele gewrongen gedachten. “Rocky” blijft steeds wat hangen in dezelfde wereld en brengt weinig variatie met zich mee. Op enkele momenten krijgt het zelfs de kans om zich te weerkaatsen naar een opwekkend moment, maar dat laat Still Woozy links liggen. Momenteel hopen we op een betere toekomst voor de artiest, en laten ook wij deze single naast ons neerleggen.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Still Woozy - If This Isn't Nice, I Don't Know What Is (★★½): Nice

Dertien nummers op vrijdag 13 augustus… Valt het te wijten aan bijgeloof of een variatiegebrek dat Still Woozy’s langverwachte debuutalbum ‘niet al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Get Down"

Op 13 augustus komt het debuutalbum van Still Woozy uit, en dat krijgt de zelfverzekerde titel If This Isn’t Nice, I Don’t…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy - "Kenny"

In navolging van Sven Gamsky’s artiestennaam zijn de albumvooruitzichten van Still Woozy nog steeds vaag. Gelukkig zijn de uitgebrachte singles hier en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.