Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single spill tab – “Anybody Else”

Wil je het maken in de muziekwereld? Dan trek je maar beter naar het zonnige Los Angeles. Zo dacht ook de Frans-Koreaanse Claire Chichi wanneer ze New York ruilde voor de ‘City of Angels’. De gewezen assistent-tourmanager van electropopprins Gus Dapperton sloeg de handen in elkaar met producer David Marinelli, en spill tab werd geboren! In 2020 brachten ze een spaarzame reeks singles en een ep met smaakvolle bedroompop uit, goed voor een voorzichtige doorbraak! Dit jaar lijkt spill tab dat kunstje fijntjes over te doen. Met  “PISTOLWHIP” konden Claire en David ons maar matig bekoren, maar met hun nieuwste single zetten ze de puntjes op de i.

Op “Anybody Else” haalt spill tab haar meest melige kant naar boven. In de strofes wordt een teder liefdestafereel geschilderd, begeleid door zijdezachte gitaren, zweverige backings en een speelse basriff. In het refrein trekt spill tab de registers ferm open en schreeuwt Claire haar liefde uit, met verbazend krachtige gelaagde zanglijnen. “Anybody Else” balanceert op geslaagde wijze op de fijne lijn tussen breekbare banger en kitscherige romantiek. Claires luchtige stemgeluid en de sfeervolle begeleiding maken van “Anybody Else” een must listen op een zwoele zomeravond!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single spill tab - "Splinter"

We vinden het allemaal weleens moeilijk om het te hebben over onze diepste en duisterste gevoelens. We denken er misschien allemaal iets…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Meteorite" (feat. Gus Dapperton)

We hebben enige tijd moeten wachten op het verlossende woord, maar vorige week kondigde Anna of the North eindelijk aan dat haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single spill tab - "Sunburn"

Een tijdje geleden maakte Claire Chicha de keuze om te stoppen als assistent-tourmanager van Gus Dapperton, het baantje waar zij eigenlijk meteen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.