Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single spill tab – “Anybody Else”

Wil je het maken in de muziekwereld? Dan trek je maar beter naar het zonnige Los Angeles. Zo dacht ook de Frans-Koreaanse Claire Chichi wanneer ze New York ruilde voor de ‘City of Angels’. De gewezen assistent-tourmanager van electropopprins Gus Dapperton sloeg de handen in elkaar met producer David Marinelli, en spill tab werd geboren! In 2020 brachten ze een spaarzame reeks singles en een ep met smaakvolle bedroompop uit, goed voor een voorzichtige doorbraak! Dit jaar lijkt spill tab dat kunstje fijntjes over te doen. Met  “PISTOLWHIP” konden Claire en David ons maar matig bekoren, maar met hun nieuwste single zetten ze de puntjes op de i.

Op “Anybody Else” haalt spill tab haar meest melige kant naar boven. In de strofes wordt een teder liefdestafereel geschilderd, begeleid door zijdezachte gitaren, zweverige backings en een speelse basriff. In het refrein trekt spill tab de registers ferm open en schreeuwt Claire haar liefde uit, met verbazend krachtige gelaagde zanglijnen. “Anybody Else” balanceert op geslaagde wijze op de fijne lijn tussen breekbare banger en kitscherige romantiek. Claires luchtige stemgeluid en de sfeervolle begeleiding maken van “Anybody Else” een must listen op een zwoele zomeravond!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gus Dapperton - "Horizons"

Het is ondertussen alweer drie jaar geleden dat Gus Dapperton voor het laatst een nieuw album uitbracht. In 2020 verscheen het plezante Orca,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matilda Mann - "Borderline Insane" (feat. spill tab)

TikTok is ondertussen niet meer uit ons leven weg te denken, maar ook niet uit de muziekwereld. Wij kijken er namelijk niet…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Anna of the North - Crazy Life (★★★): Elf toffe popsongs

Het is niet meer dan logisch dat een artiest in zijn of haar thuisland net dat tikkeltje populairder is dan buiten de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.