Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware – “Please”

Vorig jaar keerde Jessie Ware terug met haar vierde langspeler What’s Your Pleasure, waarmee ze zich naar onze mening kroonde tot de koningin van de balzaal. Haar nieuwe geluid lag helemaal in de trend van de discorevival, maar toch slaagde Jessie Ware er in om het uniek te laten klinken. Om het eenjarig bestaan van haar ijzersterke plaat te vieren, brengt de Britse zangeres daarom op 11 juni de Platinum Pleasure Edition van What’s Your Pleasure uit. De eerste single van de nieuwe oplage kregen we vandaag als eerste voorsmaakje.

Wie reeds fan was van de twaalf nummers die What’s Your Pleasure al rijk is, die zal ook kunnen genieten van “Please” en diens aanstekelijke baslijn. Stilzitten zit er deze keer dus ook niet in, want met deze nieuwe track zuigt Ware je rechtstreeks naar de dansvloer. Het is werkelijk bewonderenswaardig hoe de popdiva zich helemaal heeft heruitgevonden voor haar vierde album en de magie is er gelukkig nog steeds niet van af. Jessie Ware is vastberaden haar kroontje nog niet af te geven, en dat maakt ze met “Please” nog eens duidelijk.

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1378 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware - "Hot N Heavy"

Veel artiesten die nog meer swingen dan Jessie Ware zijn er nu niet echt te vinden voor de moment. What’s Your Pleasure?…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
AlbumsRecensies

Jessie Ware - What's Your Pleasure? (★★★★): Koningin van de balzaal

Jessie Ware lanceerde zichzelf in 2012 met haar verrukkelijke eerste langspeler Devotion en maakte toen zodanig indruk dat ze meteen tot de meest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.