Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware – “Please”

Vorig jaar keerde Jessie Ware terug met haar vierde langspeler What’s Your Pleasure, waarmee ze zich naar onze mening kroonde tot de koningin van de balzaal. Haar nieuwe geluid lag helemaal in de trend van de discorevival, maar toch slaagde Jessie Ware er in om het uniek te laten klinken. Om het eenjarig bestaan van haar ijzersterke plaat te vieren, brengt de Britse zangeres daarom op 11 juni de Platinum Pleasure Edition van What’s Your Pleasure uit. De eerste single van de nieuwe oplage kregen we vandaag als eerste voorsmaakje.

Wie reeds fan was van de twaalf nummers die What’s Your Pleasure al rijk is, die zal ook kunnen genieten van “Please” en diens aanstekelijke baslijn. Stilzitten zit er deze keer dus ook niet in, want met deze nieuwe track zuigt Ware je rechtstreeks naar de dansvloer. Het is werkelijk bewonderenswaardig hoe de popdiva zich helemaal heeft heruitgevonden voor haar vierde album en de magie is er gelukkig nog steeds niet van af. Jessie Ware is vastberaden haar kroontje nog niet af te geven, en dat maakt ze met “Please” nog eens duidelijk.

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1576 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware - "Free Yourself"

Het gebeurt vaak dat popartiesten zich in de loop der jaren opnieuw heruitvinden, maar zelden is het zo geslaagd als bij de…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 1): Home sweet home!

Maurits Westerik mag dan al drie jaar de touwtjes in handen hebben bij Best Kept Secret, het is echter zijn allereerste editie…
AlbumsRecensies

Agnes - Magic Still Exists (★★★★½): Uit de ruïnes herrezen

Het leek er heel lang op dat Agnes de grootste Scandinavische wereldster in een lange tijd zou worden toen ze in 2008…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.