Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adam Melchor & Lennon Stella – “Light Year”

Het voorlopige parcours van Adam Melchor leest als een echte roman. Nadat hij opera studeerde, trok hij naar New York om in bars te spelen, vervoegde hij een band in Brooklyn, waarna hij naar Los Angeles verhuisde om zijn zelfgeschreven nummers eindelijk uit te werken. Hij ontmoette er ook de zangeres Lennon Stella en hun vriendschap bloeide er de afgelopen maanden verder open. Hun vriendschapsband bleek uiteindelijk zo intens dat ze zelfs besloten om samen de studio in te duiken met “Light Year” als resultaat.

Adam Melchor is gekend voor zijn intieme popliedjes, die ergens tussen indie en singer-songwriter te situeren zijn. Op “Light Year” blijft hij zichzelf trouw, maar toch schuilt er ook een vleugje bombast in zijn samenwerking met Lennon Stella. Aanvankelijk horen we vooral een gitaar, maar steeds meer instrumenten voegen een klein accentje toe waardoor het geheel ons zeker weet te raken. “Light Year” lijkt wel gemaakt voor een dramatische Netflix-romcom die zich afspeelt op één of andere highschool, maar toch charmeert het nummer ons uitermate.

Adam Melchor: Facebook / Instagram

Lennon Stella: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Laufey @ La Madeleine: Prinses van de hedendaagse jazz

‘Wat Taylor Swift deed voor country en pop, wil ik doen voor jazz’; dat is de ambitie van de IJslandse singer-songwriter Laufey….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lennon Stella - “Fancy”

De ster van Lennon Stella is al een tijdje rijzende en dat begon allemaal in de televisieserie Nashville. Daar speelde ze zes…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Adam Melchor – “Begin Again”

Kort na zijn samenwerking met collega-artieste WENS begin deze maand komt Adam Melchor weer eens tonen wat hij allemaal in zijn mars…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.