Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lennon Stella – “Fancy”

©CPU – Chris Stessens

De ster van Lennon Stella is al een tijdje rijzende en dat begon allemaal in de televisieserie Nashville. Daar speelde ze zes jaar zij aan zij met haar zusje Maisy. In de serie speelt ze Maddy Conrad, die op korte tijd een zeer gewaardeerd personage wordt. Grappig genoeg merk je in de serie dat de ster van Lennon Stella groter is dan wat er in de serie gebeurt. Na Nashville brengt ze in 2018 de ep Love, Me uit. Vanaf dat moment gaat het hard, met het uitbrengen van de single “La Da Di”, dat meer dan 51 miljoen keer gestreamd werd. Echter werd 2020 hét jaar van Stella met een paar hele sterke singles die door het plafond gingen en het goed ontvangen debuutalbum Three. Two. One., waardoor wij alleen maar nieuwsgieriger werden naar het talent van Lennon Stella.

Maar nu is ze terug met “Fancy”. Voor deze single werkt ze samen met Grammy Award-winnaar Malay, die al eerder werkte met Lennon op haar debuutalbum, maar ook met artiesten als Frank Ocean, Zayn Malik en Lorde. Vooral Lorde hoor je sterk terug in “Fancy”. Het nummer begint met een heerlijke synth en wanneer je de dromerige zang en bas hoort, word je meegezogen in de dromerige, spirituele wereld die Lennon Stella schetst. Langzaam word je naar het catchy refrein getrokken, eentje die je na een paar keer luisteren makkelijk kan meezingen. Het refrein wordt gedragen door de blazers, die het net extra lekker maken. In de bridge wordt het nummer afgeremd, maar het doet je al snel weer meedeinen en trekt de dromerigheid door tot het einde. Op “Fancy” stijgt de lijn van ontwikkeling door bij Stella. Het is een zeer fijn indiepop-liedje dat ons hongerig maakt naar meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

84 posts

About author
De Nederlandse muziekbibliotheek uit Utrecht. Dol op singer-songwriters en de Nederlandse taal.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adam Melchor & Lennon Stella - "Light Year"

Het voorlopige parcours van Adam Melchor leest als een echte roman. Nadat hij opera studeerde, trok hij naar New York om in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lennon Stella & Charlie Puth - "Summer Feelings"

Het debuutalbum van Lennon Stella is nog geen maand jong, maar de Amerikaanse zangeres brengt vandaag alvast een nieuw nummer uit dat…
AlbumsRecensies

Lennon Stella - Three. Two. One. (★★★½): Vreugdesprongetje

Canada en tieneridolen: het is een fenomeen waar we haast niet rond kunnen, want ook Lennon Stella komt uit het wondermooie land….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.