Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Adam Melchor – “Begin Again”

Kort na zijn samenwerking met collega-artieste WENS begin deze maand komt Adam Melchor weer eens tonen wat hij allemaal in zijn mars heeft. De goedlachse man, afkomstig uit Californië, is een geboren entertainer: hij maakt wekelijks meerdere video’s op YouTube, neemt podcasts op voor en met zijn fans waarin hij voor hen optreedt en heeft zijn eigen kledinglijn. Alsof dat nog niet genoeg is, brengt hij ook nog bijna maandelijks een nieuwe single uit. Het nieuwste exemplaar in dat rijtje kreeg de naam “Begin Again”.

Met “Begin Again” laat Melchor zien dat je met een aantal eenvoudige akkoorden toch een heel catchy nummer kan schrijven. De akoestische gitaar neemt de luisteraar mee in het verhaal, dat lijkt te gaan over een ruzie of een breuk met een geliefde. Zoals de titel al verkondigt, wil hij zich herpakken en vanaf nul beginnen nadat hij een fout heeft gemaakt. Hoewel zijn zachte stem optimistisch klinkt en blije emoties opwekt, is de boodschap achter de tekst veel dieper dan je zou denken. Het verhaal wordt deels figuurlijk verteld: door te zeggen dat hij op een dinsdagavond bij het ontkurken van een fles zijn tand heeft afgebroken, refereert hij aan de fout die hij maakte. Die afgebroken tand maakt zijn glimlach minder mooi. Er ontbreekt iets in zijn glimlach; er ontbreekt iets in zijn leven.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adam Melchor & Lennon Stella - "Light Year"

Het voorlopige parcours van Adam Melchor leest als een echte roman. Nadat hij opera studeerde, trok hij naar New York om in…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WENS - "Internet Stalking" (feat. Adam Melchor)

Altpop prinses WENS wordt regelmatig vergeleken met Billie Eilish en Lorde, een combinatie waar we nood aan hadden. Met haar donker-elektronische ritmes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.