Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mannequin Pussy – “Perfect”

Enkele weken geleden keerde Mannequin Pussy terug met “Control”, een naar hun standaarden rustig liedje waarmee ze zichzelf als trio op de kaart zetten. Wie dacht dat de band hiermee een andere weg had ingeslagen, komt bedrogen uit. De titeltrack van hun nieuwe ep Perfect, die op 21 mei verschijnt, is namelijk een hardcore provocatieve song dat onder de anderhalve minuut afklokt en gewoon alles op zijn weg neer maait.

Van begin tot eind is een furieuze riff je deel en naast de snedige muzikaliteit, winden de lyrics er ook geen doekjes om. ‘Tell me I’m beauty / Tell me I’m fit / Spit in my face / Laugh at my tits’; dat Mannequin Pussy nog steeds van uitdagen houdt, is hier het levende bewijs van. Na een minuut krijgen we een kleine break waarna het nummer helemaal uitbolt en zijn krachtexplosie op het eind laat komen. Een heerlijke punktrack die nu al de diversiteit van hun nieuwe ep aantoont!

Facebook / Instagram / Website / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3589 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mannequin Pussy - "I Got Heaven"

Een vlammend brouwsel van rauwe expressie en bevrijdende creativiteit, zo presenteert de band Mannequin Pussy zich in hun meest recente muzikale escapade….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Freya Ridings - "Perfect"

Als we al zouden kunnen bepalen wat een ‘normaal’ parcours is als artiest, dan valt Freya Ridings daar zeker niet onder. Haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zevia - "perfect"

Wie nieuwe artiesten wil vinden, hoeft daarvoor niet ver te gaan. De laatste jaren blijken meer en meer zangers hun doorbraak te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.