Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moji x Sboy – “Medecine”

Het Luikse duo Moji x Sboy laat na een langere stilte nog eens van zich horen. De twee jeugdvrienden zijn amper negentien en werden dankzij een gesmaakte freestyle op een Instagram-account ontdekt. Het zorgde er mee voor dat het hiphopduo in 2019 op Les Ardentes mocht spelen en dat ze verder muziek bleven uitbrengen. Hun grootste succes “Ma go” heeft inmiddels twintig miljoen streams in België en met een nieuw project in aantocht gaat Moji x Sboy een mooie toekomst tegemoet. Op dat project is het nog even wachten, maar met “Medecine” krijgen we er al iets uit te horen.

Ook op “Medecine” blijft Moji x Sboy trouw aan hun sound, maar toch blijft het duo zich muzikaal verder ontwikkelen. De bedroom-vibes spatten er opnieuw vanaf met een dromerige gitaar in de hoofdrol, terwijl de beat voor meer diepte weet te zorgen. In het nummer bezingen Moji x Sboy hun lievelingsthema ‘de liefde’ en halen ze met een aantal metaforen de melancholische zielen in zichzelf naar boven. Ook de wisselwerking van de twee is weer helemaal op punt en dat maakt van “Medecine” opnieuw een zeer soepel geheel!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moji x Sboy - "Pas comme elles"

Luik heeft meer te bieden dan enkel wat wafels en Les Ardentes, het grootste hiphopfestival van het land. Sinds 2018 zorgt het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.