Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moji x Sboy – “Pas comme elles”

Luik heeft meer te bieden dan enkel wat wafels en Les Ardentes, het grootste hiphopfestival van het land. Sinds 2018 zorgt het duo Moji x Sboy namelijk voor heel wat furore in en om de Maasstad. De twee kennen elkaar al van hun kindertijd en delen een grote passie voor (het maken van) muziek. De eerste nummers bracht Moji x Sboy vorig jaar uit en dat werd meteen een instant succes. Ondertussen heeft het Luikse duo miljoenen streams op Spotify en werkten ze samen met de Brusselse producer Ozhora Miyagi (A$AP Rocky en Swae Lee) aan een eerste ep. De release werd omwille van het coronavirus naar een latere datum uitgesteld, maar dat weerhield hen niet om ons deze week toch nog met iets nieuws op de proppen te komen.

“Pas comme elles” is een van de beste nummers geworden die Moji x Sboy tot op heden heeft uitgebracht. Hun sublieme mix van bedroompop en hiphop springt meteen in het gehoor en zorgt voor een zorgeloos sfeertje. Ook “Pas comme elles” gaat over de liefde voor het vrouwelijke geslacht, maar toch hebben we niet het gevoel dat het duo in herhaling valt. De reden hiervoor is de melodische zang van de twee, die haast verslavend op ons werkt en ervoor zorgt dat we “Pas comme elles” constant repeat blijven zetten. De dromerige vibe van de elektrische gitaar is verder ook een zeer goede aanvullen aan de chille lo-fi beat. Er zijn maar weinige artiesten in ons land die momenteel zo goed de tijdsgeest treffen als Moji x Sboy en daarom zou het ons niet verbazen als dit duo volgend jaar nog heel wat potten gaat breken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moji x Sboy - "Medecine"

Het Luikse duo Moji x Sboy laat na een langere stilte nog eens van zich horen. De twee jeugdvrienden zijn amper negentien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.