Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O’Brien – “Sociopath”

Een stem zoals die van Olivia O’Brien blijft zeker hangen, maar het is vooral Olivia’s intense songwriting dat haar nummers boeiend maakt. Elk nummer lijkt een pagina uit haar dagboek te zijn, waardoor ze de kunst heeft ontwikkeld om elke single intiem en persoonlijk te doen aanvoelen. Het is meer dan duidelijk dat het schrijven van nummers een uitlaatklep is voor haar. Haar liedjes gaan van omgaan met exen tot het doorbreken van negatief denken. Het voelt aangenaam aan om te luisteren naar een artieste die helemaal zichzelf is en fans toelaat dichter bij haar te staan doordat ze haar emoties deelt via haar muziek. In januari bracht ze een openhartig nummer genaamd “Better Than Feeling Lonely”, nu stelt ze haar nieuwste lied “Sociopath” voor. Via TikTok gaf Olivia de kans aan haar fans om haar volgende single te kiezen, en dat is deze geworden.

Halloween komt vroeg dit jaar. Met een griezelige intro komt “Sociopath” op gang, of zo lijkt het toch. Aan de enge effecten verwachten we een koelbloedig nummer waarin ze haar ongezouten mening geeft over een ex. Het nummer begint ook krachtig, maar zwakt jammer genoeg af richting het refrein, alsof ze eerder zichzelf de schuld geeft van een misgelopen relatie. Daar waar ze eerder zo sterk in bleek te zijn, stelt ze op “Sociopath” een beetje teleur. We kunnen er niet omheen dat het een catchy lied is, maar het is niet per se vernieuwend. “Sociopath” is in het algemeen leuk, maar doordat Olivia vaak in herhaling valt, verliest het lied zijn kracht.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

110 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bitch Back" (feat. FLETCHER)

In een wereld waarin elke popster het volgende TikTok-icoon wil worden, valt er vaak veel bagger terug te vinden, maar zo nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bitches These Days"

Op haar zestiende kwam de Amerikaanse Olivia O’Brien in de schijnwerpers te staan door haar hitsingle “i hate you, i love you”,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Olivia O'Brien - "NOW"

Als zestienjarige bracht Olivia O’Brien het nummer “i hate u, i love u” uit met een gastbijdrage van zanger Gnash. Het nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.