Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O’Brien – “i should’ve fucked your brother”

Aan het succes van Olivia O’Brien lijkt geen einde te komen. De Amerikaanse brak door met haar samenwerking met gnash in 2016, waarna ze in de loop van de jaren een hele hoop toffe singles uitbracht. Zo was er het catchy “Bitch Back” samen met FLETCHER en het stevige “No More Friends” met Oli Sykes. Niet alleen haar regelmatige uitgaves, maar ook haar populariteit op TikTok zorgt ervoor dat Olivia O’Brien niet in de vergetelheid raakt. Gelukkig voor ons doet ze het niet enkel voor de views, want de zangeres blijft trouw aan zichzelf, ook op deze nieuwe single.

De boodschap van “i should’ve fucked your brother” spreekt met zo’n titel eigenlijk voor zich. O’Brien brengt een stevige break-uptrack waarin ze zich niet inhoudt. Muzikaal doet het ons een beetje denken aan de hoogdagen van Avril Lavigne: de rock met popelementen, het zich geen blad voor de mond nemen en een refrein dat goed aanslaat. De Amerikaanse is vocaal zeer sterk door eens stevig uit te halen op rustigere momenten, maar zich ook aan te passen wanneer de gitaren en drums meer naar de voorgrond treden. De singer-songwriter doet het opnieuw zeer goed en we denken dat ook deze single nog enkele weken zal rondgaan op TikTok.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bandaid On A Bullet Hole"

Enkele weken geleden ontstond er paniek bij de fans van Olivia O’Brien: de zangeres had haar Instagram leeggemaakt. Ondertussen heeft ze duidelijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Born With A Broken Heart"

In 2016 brak Olivia O’Brien door met haar samenwerking met gnash in “i hate u, i love u”. Ondertussen is ze meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bitch Back" (feat. FLETCHER)

In een wereld waarin elke popster het volgende TikTok-icoon wil worden, valt er vaak veel bagger terug te vinden, maar zo nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.