Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O’Brien – “Bandaid On A Bullet Hole”

Enkele weken geleden ontstond er paniek bij de fans van Olivia O’Brien: de zangeres had haar Instagram leeggemaakt. Ondertussen heeft ze duidelijk gemaakt waarom, want we mogen nieuwe muziek verwachten. Waarschijnlijk een groter project, al is daar voorlopig nog geen info over. Het is niet dat de Amerikaanse echt is weggeweest, haar laatste single “i should’ve fucked your brother” kwam nog maar deze zomer uit. Na die grote hit uit 2016 lijkt O’Brien nog steeds te timmeren aan haar succes en met “Bandaid On A Bullet Hole” voegt ze nog een toffe single toe aan haar oeuvre.

Tof, maar niet dat het eruit springt; zo kunnen we “Bandaid On A Bullet Hole” beschrijven. Ingeleid door ritmische gitaren neemt O’Brien ons al snel mee en het deuntje blijft al snel in ons hoofd steken. Het aanstekelijke van deze single komt niet enkel door de instrumentatie, maar ook door de tekst. Het relatief korte refrein zorgt ervoor dat die zinnen na enkele keren te passeren ook in ons geheugen vastzitten. Het voelt allemaal iets te perfect aan, waardoor het niet echt uit haar discografie springt. Jammer, want de Amerikaanse heeft het wel over een serieus thema. Iemand heeft haar pijn veroorzaakt en in plaats van die ‘wonde’ te genezen, doet ze meer moeite om het te verbergen. “Bandaid On A Bullet Hole” is op zich geen slechte single, maar uniek is het zeker niet.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "i should've fucked your brother"

Aan het succes van Olivia O’Brien lijkt geen einde te komen. De Amerikaanse brak door met haar samenwerking met gnash in 2016,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Born With A Broken Heart"

In 2016 brak Olivia O’Brien door met haar samenwerking met gnash in “i hate u, i love u”. Ondertussen is ze meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bitch Back" (feat. FLETCHER)

In een wereld waarin elke popster het volgende TikTok-icoon wil worden, valt er vaak veel bagger terug te vinden, maar zo nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.