Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift – “Mr. Perfectly Fine”

Twee maand geleden bracht Taylor Swift met “Love Story (Taylor’s Version)” haar eerste heropgenomen lied uit en zo zal ze beetje bij beetje haar eerste zes langspelers opnieuw uitbrengen. Deze week verschijnt met Fearless (Taylor’s Version) het eerste heropgenomen album, dat in het bezit is van de artiest zelf en niet van een label. Naast twintig oude nummers verschijnen er ook zes liedjes op Taylor’s Version die tot op heden nooit werden uitgebracht. Recentelijk kregen we “You All Over Me” al te horen, dat ze met Aaron Dessner producete, en voor het ‘nieuwe’ “Mr. Perfectly Fine” kroop Swift met Jack Antonoff in de producerstoeltjes. Met zowel Dessner als Antonoff werkte Swift het afgelopen jaar aan folklore en evermore, dus voor Swifties is het geen verrassing dat deze twee ook in 2021 aan de zijde van hun idool staan.

Taylor Swift schreef “Mr. Perfectly Fine” zo’n dertien jaar geleden en dat is er aan te horen. Het lied is op zich niet verouderd, maar de naïeve Swift van toen komt hier opnieuw aan het woord. Ze zingt over een jongen die eerst de mooiste beloftes maakt over hun geweldige relatie, maar eens hij verveeld is, maakt hij er een einde aan en zo blijft Swift met een gebroken hart achter. ‘How’s your heart after breaking mine?’ klinkt het, en zo zingt Taytay met een vleugje humor over haar ex-geliefde. De upbeat drum maakt er een typisch Fearless-nummer van, en in tegenstelling tot bij “You All Over Me” ligt ook de productie hier meer in de lijn van Taylor Swift uit 2008. “Mr. Perfectly Fine” voelt aan als een tijdsprong naar de tijd van de negentienjarige Swift, en hoewel dat ergens wel charmant is, heeft ze ondertussen de lat al wat hoger gelegd.

Fearless (Taylor’s Version) verschijnt op 9 april. Er zullen nog vier ‘nieuwe’ nummers op staan, waaronder eentje met Keith Urban.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

682 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (5 april - 11 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
Muzieknieuwtjes

Waarom maakt Taylor Swift haar muziek opnieuw?

Soms brengt een artiest een verjaardagseditie uit van een oud album en dan wordt de originele tracklist eventueel aangevuld met enkele bonusnummers….
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (29 maart - 4 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos vaak niet meer kan zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.