Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Sinead O Brien – “Kid Stuff”

Foto: Zachariah Mahrouche

Wie vroeger Sinead zei, had het over O’Connor, maar ondertussen is Sinead O Brien bezig aan haar opmars. De Ierse voegde de werelden van poëzie en rockmuziek samen en creëerde zo een unieke sound. De artieste uit Limerick bracht vorig jaar met Drowning in Blessings een sterke ep uit, maar op een langspeler is het nog even wachten. Langzaam werkt ze aan haar carrière en zo behaalden nummers als “A Thing Called Joy” en “Most Modern Painting” al aardig wat streams.

“Kid Stuff” is de nieuwste single van Sinead en het is een typisch O Brien-lied. De rocksound voelt vertrouwd aan en uiteraard zijn ook de tekst en stem herkenbaar. Het is misschien allemaal wat té herkenbaar. O Brien komt alweer met exact dezelfde ingrediënten en de kruiding mag dan wel wat anders zijn, het eindproduct smaakt stevig naar wat we al eerder voorgeschoteld kregen. Ja, de productie is fijn en het lied is op zich verre van slecht, maar het ligt wat teveel in de lijn van voorgaand werk. De unieke sound van Sinead O Brien mag eens opgefrist worden.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1166 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Sinead O Brien - Time Bend and Break The Bower (★★★½): Aanlokkelijk, abstract en angstaanjagend

Afkomstig uit het Ierse Limerick kon het bijna niet anders dan dat Sinead O Brien geboren werd om poëtische teksten te schrijven….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sinead O Brien - "Like Culture"

Dat gesproken woord nog niet dood is werd dit jaar nog maar eens bewezen met het nieuwe fantastische album van Kae Tempest,…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.