Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Spud Cannon – “Juno”

© Ella Baum

De kans is groot dat de naam Spud Cannon geen belletje doet rinkelen, en dat is helemaal oké. De groep uit Poughkeepsie maakt even leuke muziek als hun thuisadres doet vermoeden. Na in 2017 en 2018 een plaat uitgebracht te hebben, nam de band wat tijd voor zichzelf om zich te ontwikkelen en ook in het buitenland door te breken. De leden studeerden af en twijfelden even over de toekomst van de groep, maar besloten uiteindelijk voort te gaan. Nu zijn ze toe aan “Juno”, een eerste single van Good Kids Make Bad Apples dat op 25 juni uitkomt.

We zijn maar al te blij dat Spud Cannon er niet mee ophield. Het schattig konijntje op het artwork van “Juno” vat de single eigenlijk perfect samen. De song is uptempo, energiek en vooral heel plezant! Minder dan drie minuten feelgoodmuziek op een tempo dat verschroeiend is, maar wel aanstekelijk. Je hoeft het nummer maar één keer te luisteren om de ‘oe oe’s’ in je hoofd te hebben zitten en zo zijn we alweer een vrolijk nummer verder dat we maar al te graag op repeat zetten.

Facebook / Website / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2993 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.