Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Clockworks – “Feels So Real”

© Oscar Jr Ryan

Begin januari riepen we The Clockworks uit tot een van de ‘Grote Beren van Morgen‘ waardoor we ze dit jaar nog nauwlettender in de gaten zullen houden. Het Ierse viertal uit Galway speelde zich het afgelopen jaar herhaaldelijk in de kijker met een resem ijzersterke singles en heeft met de Oasis-ontdekker Alan McGee een bekwame manager achter zich staan. Ondertussen vertoeven de heren van The Clockworks in Londen om van daaruit de verdere stap in hun muzikale loopbaan te kunnen zetten. Met “Feels So Real” maken ze alvast duidelijk dat ze ook in 2021 voluit zullen gaan!

“Feels So Real” is een intense en meeslepende ode aan nachtelijke ritten door de lichte en duistere buurten van de stad. Net zoals in hun voorgaande nummers bouwen The Clockworks ook op hun nieuwste nummer op naar een climax, maar toch klinkt het steeds anders en even opwindend. De drums en de vettige baslijn houden het tempo lekker strak, terwijl de elektrische gitaar meer vrije ruimte krijgt en zo nog directer en doeltreffender overkomt. Voor nog meer energie weet andermaal frontzanger James McGregor te zorgen, die met een vurig en beklijvend laatste refrein de puntjes op de i weet te zetten. The Clockworks komen keer op keer meer op dreef!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1395 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagram

De Grote Beren Van Morgen 2021: The Clockworks & The Haunted Youth

Gisteren beten we de spits af van onze jaarlijkse ‘Grote Beren van Morgen’-rubriek waarbij we acht Belgische en acht internationale acts aan…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Clockworks - "Enough is Never Enough"

Het is feest bij The Clockworks. De Ierse band uit Galway verhuisde recent naar London om de volgende stap in hun veroveringstocht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.