Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bad Koda – “Ancient Love”

Ondertussen is de coronacrisis al meer als een jaar bezig en kennen we allemaal het verhaal van de grote pijn van de muzieksector. Ondanks die vele tegenslagen die iedere muzikant dezer dagen meemaakt, blijven er nieuwe artiesten opduiken, zo ook in ons klein landje! Zo verscheen vandaag de nieuwe groep Bad Koda op ons bord. Deze band bestaat uit vier trotse Kempenaars die zich verschuilen in een atmosferische, maar dansbare duisternis, en zich zo uiten met sterke dark pop. Hun muzikale reis begon in 2019 en na een jaar van schrijven en experimenteren, zijn ze klaar om hun eerste single op de aarde los te laten.

“Ancient Love” begint erg opbouwend en voelt alsof er een overvloed aan contrasten op een feilloze manier wordt samengevloeid. Die verschillende melodieën komen uiteindelijk samen tot een krachtig refrein, waar we voor het eerst kennismaken met een felle en aanstekelijke beat. Daarnaast wordt het nummer ook gedragen door de eigenzinnige en energieke stem van frontzanger Tuur Verelst, die er mee voor zorgt dat deze single voor de rest van de dag in ons hoofd blijft rond spoken.

Bij de debuutsingle van Bad Koda hoort ook een magnifieke, bijpassende videoclip die verder ingaat op de lyrics van het nummer. De clip, die geregisseerd werd door Blomme Molenstra, verduidelijkt zo de labyrintische zoektocht naar ‘oude liefde’ van het viertal, en resulteert tot een voortreffelijk en standvastig geheel.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kaíoti - "Any Hour"

Elke dag proberen enkele debutanten hun stempel te zetten op de muziekwereld. Bij sommige lukt dat meteen, en anderen hebben daar even…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Gunn Kvaale - "Fade"

Noorwegen weet zich al een tijdje niet alleen maar op de kaart te zetten door zijn prachtig natuurlandschap. Ook door fantastische popartiesten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Beige Banquet – “Wired/Weird”

Tadaaah! Plots is de Brit Tom Brierley daar met een nieuw soloproject dat de naam Beige Banquet kreeg. Vanwaar dat komt? Wel,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.