Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo – “Club Russia”

Eind april is het zover: dan verschijnt CHIBUMIVERSE, de nieuwe ep van Chibi Ichigo, waarvoor ze samenwerkte met haar vriend UM!. Zowel Sabina Nurijeva als Umi Defoort, zoals de twee in het dagelijks leven heten, namen afgelopen jaar deel aan De Slimste Mens ter Wereld; tijdens het finalespel namen ze het zelfs tegen elkaar op. Recentelijk bracht het duo met “ONSCHULDIG” en “Planeet (De Zon Is Veel Te Heet)” al twee sterke singles uit, maar voor het nieuwe “Club Russia” gaat Chibi Ichigo weer even solo.

Hoewel ze ons op de vorige singles al een aardige beat voorschotelde, gaat Chibi Ichigo op haar nieuwste nummer nog een stapje verder. Het aanstekelijke “Club Russia” neigt een stuk meer naar techno en klinkt door de Russische tekst als iets dat je in een donkere kelder te horen zou krijgen. In die tekst kaart ze aan dat je alleen liefde kan krijgen als je je goed voelt in je eigen vel. Tijdens het refrein herhaalt de muzikante verschillende keren ‘Без тебя’, wat ‘zonder jou’ betekent, maar voor de rest verstaan we er niet veel van. Hoe dan ook is één ding duidelijk: “Club Russia” is from Chibi, with love, en onze zorgen kunnen we er alvast even mee vergeten.

Op 3 april is Chibi te zien op een livestream vanuit De Centrale in Gent. CHIBUMIVERSE, haar nieuwe ep, verschijnt op 22 april.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

783 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo - "Paranoia"

Wie afgelopen zomer op een of ander alternatief festival was, had een relatief grote kans om Chibi Ichigo op de affiche te…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 3): U wilt dansen? U móét dansen!

Na de rappers van donderdag en de gitaren van vrijdag, was het op zaterdag tijd om te dansen. Hoe kon het ook…
InstagramLiveRecensies

Miss Angel, Chibi Ichigo & Zwangere Guy @ Werchter Parklife: Kippenvel en lachbuien

Eind vorig jaar bracht Gorik van Oudheusden, beter bekend als Zwangere Guy, een deluxeversie van zijn album BRUTAAL uit. Na meer dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.