Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chibi Ichigo & UM! – “ONSCHULDIG”

Sinds hun deelnames aan De Slimste Mens Ter Wereld zijn muzikanten en geliefden Chibi Ichigo en Umi Defoort (ook bekend als UM!) een pak populairder dan voordien. Zij zingt en rapt in het Nederlands en Russisch en bracht dit jaar met BLOEI een geweldige ep uit. Hij produceert muziek en bracht dit jaar met UM! een eerste album uit. Tijdens de tv-quiz konden we even genieten van de chemie tussen de twee en wanneer Chibi op het einde van de aflevering haar vriend naar huis stuurde, hadden wij ook liever Conner Rousseau zien vertrekken. Op “CHIBUMI” werden de beats van Defoort gecombineerd met teksten en vocals van Ichigo en nu komt het creatieve koppel met een nieuwe samenwerking.

Waar “CHIBUMI” grotendeels in het Russisch was, zingt en rapt Chibi Ichigo op “ONSCHULDIG” in het Nederlands. Ze heeft het over ‘onvertelde fake verhalen’ en vertrouwen dat blijft dalen op een sfeervol nummer. Vooral tijdens de strofes krijgen we een donkere beat te horen en die wordt afgewisseld met een lichter refrein waarin er een zweverige ondertoon aanwezig is. De melodie blijft na enkele luisterbeurten aardig hangen en werkt zelfs een beetje betoverend. Eerlijke teksten glijden over contrastrijke muziek waardoor we niet anders kunnen dan spreken van een geslaagde samenwerking.

Chibi Ichigo: Facebook / Instagram

UM!: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo - "Paranoia"

Wie afgelopen zomer op een of ander alternatief festival was, had een relatief grote kans om Chibi Ichigo op de affiche te…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 3): U wilt dansen? U móét dansen!

Na de rappers van donderdag en de gitaren van vrijdag, was het op zaterdag tijd om te dansen. Hoe kon het ook…
InstagramLiveRecensies

Miss Angel, Chibi Ichigo & Zwangere Guy @ Werchter Parklife: Kippenvel en lachbuien

Eind vorig jaar bracht Gorik van Oudheusden, beter bekend als Zwangere Guy, een deluxeversie van zijn album BRUTAAL uit. Na meer dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.